Szervusztok! Germisi! Nem tudom, hogy az Öreg Tábori vállalja e. Budapest, Templom u. 3, 1041 Telefonszám: (06 1) 369 2915
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kerékfűzés, centrírozás
Collapse
X
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Germisi! Nem tudom, hogy az Öreg Tábori vállalja e. Budapest, Templom u. 3, 1041 Telefonszám: (06 1) 369 2915
- 2 likes
Komment
-
Dan-125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan olyan szaki aki össze is fűzné
- 2 likes
Komment
-
Dan-125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan olyan szaki aki össze is fűznéTitus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede az hogyan van, hogy a Piros könyv 2,5x19-es felni méretet ír, itt meg (és máshol is) 1,85x19-es méreteket olvasok.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 dec. 06, 23:31.
- 2 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn lemértem az előbb, 67,5 mm.
Köszönöm, hogy még méricskéltél is.
Ma délelőtt én is mértem: Eredeti gyári felni 68 mm, új (sztem tajvani) felni 67 mm kívül. Mondhatni egyformák. A gyári felni belső méretét is tudtam mérni, az 47 mm, ami - ha jól számolom pont 1,85 coll. Valahol láttam ábrát, mely szerint a felni szélességét a két pofa belső síkja (aminek nekifeszül a köpeny) közötti távolság adja. Így akkor az eredeti ráfok is 1.85x19 méretűek voltak. (piros könyv 100. oldal: "a kerékabroncs mérete 2 1/2x19"). Lényeg, hogy megnyugodtam, az 1.85-ös szélesség a jó.
- 3 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm, hogy még méricskéltél is.
A belső részen nem tudom hogyan jött ki a mérésem, de valószínűleg már későre járt, és az volt az oka
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúj (sztem tajvani)
- 3 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa lehet én mindig kerülöm a távol-keleti dolgokat
- 2 likes
Komment
Komment