Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A honlapjukon pedig azt olvastam, hogy minden krómozást alárezeznek.
    Ezt csak az tudná megmondani, aki ott van és csinálja. A rezezésről már rengeteget beszéltünk, de hogy valójában betartják e a technológiát nem tudni. Részemről nagyra becsült motorépítők, illetve felújítók között is van aki azt állítja, hogy a két legnagyobb műhely sem rezez alá. Én nem tudom eldönteni. Addig is itt egy kis Edelényi áru, árlistával.
    Click image for larger version

Name:	20120524365.jpg
Views:	2
Size:	198.4 KB
ID:	131308Click image for larger version

Name:	20120524367.jpg
Size:	203.1 KB
ID:	131309Click image for larger version

Name:	20120616387.jpg
Size:	190.8 KB
ID:	131310
    kedvelte ezt.

Komment

Komment

Szia Gyuszi !
        Igen benne van ! Ha megnézed a fejléc első sorát, oda is van írva. Na de azért biztosabb ha te megcsiszolod, mielőtt elviszed. Én is úgy vittem oda, ők pedig finomítottak rajta. A képen az én általam előkészített vas

Click image for larger version

Name:	20120510338.jpg
Size:	191.0 KB
ID:	131314
        kedvelte ezt.

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Akkor viszont egészen tűrhetőek az árak.
            De itt nincsen réz ! Dupla réteg nikkelt visznek fel, és a krómot " fényesítő " adalékokkal tuningolják. ( A tulaj szerint mindenki ezt csinálja, csak nem vallják be )
            kedvelte ezt.

Komment

A Cromkontakt-nál Csepelen tuti alárezeznek, a hátsó rugóstag felső rögzítőcsavarja finommenetes, és a menetes részt hálistennek nem mártották bele a krómba és azon látni a rezet, no meg miután már egyszer volt annak idején krómozva az egyiken sikeresen megszaladt a crowa fej (már nem pontosan 17-es) és így -bár nem szerettem volna- az egyik élen kikandikált a réz .
              Úgy tíz éve még a Zágonék is alárezeztek, mostmár nem tudom, sőt az se biztos hogy még megvannak e egyátalán......
              dino125ad kedvelte ezt.

Komment

Nekem régebbi edelényi króm van a motoromon. Rezet nem látott. Pár helyen le is pattogott. Nem dolgoztak szépen alá.
                Azóta már lehet jobb a helyzet.
                Egy biztos meg kell már válogatni mit visz krómozni az ember.

Komment

Azért az elég szégyen, hogy elkérnek egy valag pénzt a félmunkáért

Komment

supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    az egyiken sikeresen megszaladt a crowa fej (már nem pontosan 17-es) és így -bár nem szerettem volna- az egyik élen kikandikált a réz
                    Nekem anno Csepelen krómoztak, ahol a bringaalkatrészeket is. Azt ha vésővel kaparnám akkor se kandikálna ki semmi. Ha olyan minőséget tudna ma valaki...
                    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ha olyan minőséget tudna ma valaki...
                      Hát vannak akik még most is tudnak olyan minőséget, és eszembe is jut amit ilyenkor egyik nagyon jó barátom mondani szokott:
                      "Van az az összeg..."

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Nekem anno Csepelen krómoztak, ahol a bringaalkatrészeket is. Azt ha vésővel kaparnám akkor se kandikálna ki semmi. Ha olyan minőséget tudna ma valaki...
                        No azért itt sem kis erőhatások léptek fel , kissé "türelmetlen" voltam vele amúgy erős a bevonat.
                        Ahol igazán sz*rul csinálták az a kocsisék voltak a dob utcában, nekik hála be is lett horpasztva a tank, így már az festve lesz, és az ott krómozott darabok tényleg nagyon szépen csillogtak, csak a legkisebb behatásra lepatogzott a bevonat..(mindez kb '95 táján volt)
                        Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2012 jún. 20, 21:57.
                        OdinHEM és dino125ad kedvelte ezt.

Komment

Krómoztasson az Oldtimer-Info-val, garanciával, veteránosoknak kedvezménnyel!!!!

Érd.: oldtimerinfobg@gmail.com vagy a 06-30-755-19-45

Komment

biro8181 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Krómoztasson az Oldtimer-Info-val, garanciával, veteránosoknak kedvezménnyel!!!
                            Esetleg valamicskével több információt kaphatnánk

Komment

Mit szeretne tudni? Ár az olcsóbb mint a kecskeméti. Pannónia komplett dob kb. 8000ft., de attól függ, hogy mennyire kell alá dolgozni, esetleg javítani.

Komment

biro8181 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Mit szeretne tudni?
                                Például, hogy hol csinálják ? Csiszolnak e, és tesznek e alá rezet ? Vállalási határidő mennyi kb, illetve van garancia ?Valamint néhány általános árnak, esetleg referencia fényképnek mindenki örülne.
                                Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X