Blackmumus eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
- 1 like
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor viszont egészen tűrhetőek az árak.
- 1 like
Komment
-
A Cromkontakt-nál Csepelen tuti alárezeznek, a hátsó rugóstag felső rögzítőcsavarja finommenetes, és a menetes részt hálistennek nem mártották bele a krómba és azon látni a rezet, no meg miután már egyszer volt annak idején krómozva az egyiken sikeresen megszaladt a crowa fej (már nem pontosan 17-es) és így -bár nem szerettem volna- az egyik élen kikandikált a réz .
Úgy tíz éve még a Zágonék is alárezeztek, mostmár nem tudom, sőt az se biztos hogy még megvannak e egyátalán......dino125ad kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz egyiken sikeresen megszaladt a crowa fej (már nem pontosan 17-es) és így -bár nem szerettem volna- az egyik élen kikandikált a rézEverything is better when you decide you don't care.
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa olyan minőséget tudna ma valaki...
"Van az az összeg..."
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem anno Csepelen krómoztak, ahol a bringaalkatrészeket is. Azt ha vésővel kaparnám akkor se kandikálna ki semmi. Ha olyan minőséget tudna ma valaki...
Ahol igazán sz*rul csinálták az a kocsisék voltak a dob utcában, nekik hála be is lett horpasztva a tank, így már az festve lesz, és az ott krómozott darabok tényleg nagyon szépen csillogtak, csak a legkisebb behatásra lepatogzott a bevonat..(mindez kb '95 táján volt)Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2012 jún. 20, 21:57.
- 2 likes
Komment
-
Krómoztasson az Oldtimer-Info-val, garanciával, veteránosoknak kedvezménnyel!!!!
Érd.: oldtimerinfobg@gmail.com vagy a 06-30-755-19-45
Komment
-
biro8181 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKrómoztasson az Oldtimer-Info-val, garanciával, veteránosoknak kedvezménnyel!!!
Komment
-
biro8181 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMit szeretne tudni?Intrepid kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment