húhú gyerekek, én ehhez képest 16kg cuccot küldtem el, de az árát még most se merték megmondani... Majd csiszolás után.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseen ezert fizetek ma 15000ft ugyhogy szerintem nem rossz ar !
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzekre kértem árajánlatot egy jónevű helyről:
20120902795.jpg
Kb. 40 ezer, szerintetek?soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése15000ft
Komment
-
Keretes. Most voltam felkapni az alkatreszeket es amikor meglattam a kromot majdnem elsirtam magam !Ugyhogy annyiba maradtam a kromozoval ,hogy lemarja a kromot es elviszem csiszoltatni es majd kromoztatni vissza !(mondom neki miert fog a teleszkop szar alja ?erre o mert lefujta festekkel mert ,hogy ott megsargul !)
A KROMOZAS ALFAJA A CSISZOLAS ES ANNAK A POLIROZASA ANEKUL SOSEM LESZ JO KROM!!!!!!!!!!!!!!!kz400kltd kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem Mi a baj ezekkel? Jó vacsi csilli villire nem de patináns motorra tökéletesek... Kis polír stb és lehet még a csilli villi-n is megállná a helyét...
Amúgy úgy kértem volna az árajánlatot, hogy ha teljesen előkészítve viszem vagy ha ahogy van. De csak komplett árat írtak, meg egy hónapos határidőt.
Komment
-
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKeretes.
Komment
-
Zágon Rudolf
1085 Budapest, VIII. kerület, Rökk Szilárd utca 14
Veglegessen annyiba maradtunk ,hogy leszedi a kromot es kesz azt majd elviszem mashova felcsiszoltatni mert o azt nem tudja valalni!a tobbit majd ha kezemben van az alkatreszem.....Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2012 szept. 08, 20:32.
Komment
-
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZágon Rudolf
Komment
-
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemajd kromoztatni vissza !
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(mondom neki miert fog a teleszkop szar alja ?erre o mert lefujta festekkel mert ,hogy ott megsargul !)
Komment
-
Csak annyit teszek ,hogy felkapom a cuccomat es befejeztem vele!A napokban gondolkodtam amit irtatok ,igen nem kell egyszerre megcsinaltatni az egeszet lehet azt darabonkent is ,de az se mindig a legjobb ,hogy az olcsobbhoz menjen az ember mert nem biztos ,hogy hosszu tavon kifizetodo .Ebben a vilagban sajnos olcso husnak hig a leve altalaban !
Egy valamit meg mindig nem ertek, olvasom a hozzaszolasokt es meg mindig nem tudom kivenni most akkor melyik ceg is lenne jobb a kromozasra?
Komment
-
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemelyik ceg is lenne jobb a kromozasra?korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment