Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mir-mur, ez gyönyörű. Már szépen kattogott a számítógép a fejemben, hogy mi az a plusz csapágyház a fékdobon, amikor leesett, hogy az a kiszerelt féked tükörképe. Szép munka!
    mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Sajnos ismerős a Fémépítő Kft. "kedves-barátságos" hozzáállása a kuncsaftokhoz....
      kasmir kedvelte ezt.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Milyen Alfát csinálsz?
        Szia. Nem Alfa hanem egy Fiat

Komment

Ja bocs, az egyesített logoról az ugrott be.
          Fiat a tuning showra? 16Vt, 20Vt, vagy csak sima 20V? Már kíváncsi vagyok.
          kasmir kedvelte ezt.

Komment

Igen egy Fiat Marea. Sajnos én Diesel párti vagyok így egy 1.9 jtd van a motorháztető alatt. Click image for larger version

Name:	017.jpg
Views:	1
Size:	101.5 KB
ID:	139385
            Annó ilyen volt a motortér Lehet ha valaki jár autós találkozókra innen ismerős az autó De a króm cuccokról majd csinálok képeket összerakás közben is. Mivel biztos van akit érdekel És még egyszer elnézést kérek, hogy nem veterán autót vagy motorral vagyok itt. De itt olvasgatva láttam, hogy tanácsot tudok kapni krómozás szempontjából és a társaság is jó
            CZsolti, demeter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ha a motortérben van, legalább fizikai behatásoktól nagyjából védett, ez jó. Ami nem kedvez az alunak az a lúgos közeg, de gondolom nem akarod hetente brigéciolozni.
              Bemattulni csak évek alatt fog, főleg ha néha áttörölgeted NevrDull, vagy hasonló polírronggyal.
              kasmir és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Ki csinálta a varrott borításokat a motortérben. Szépnek tűnik, és biztos a motorkerékpár ülésekhez is ért.
                sepy, CZsolti és kasmir kedvelte ezt.

Komment

Nem semmi ez a műfaj!
                  (mellesleg mondom, 10 éve járok - benzines - Mareával)
                  kasmir kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ki csinálta a varrott borításokat a motortérben. Szépnek tűnik, és biztos a motorkerékpár ülésekhez is ért.
                    Tatabányán csináltattam a kárpitozást. És amúgy nagyon sok veterán autót újítanak fel és megcsinálnak majdnem mindent Nem azt mondom, hogy a legolcsóbbak de tényleg jók, carpitos.hu így keress rá De ha szeretnéd küldök nagyon szívesen telefon számot is.
                    Click image for larger version

Name:	003.jpg
Size:	142.6 KB
ID:	139386Click image for larger version

Name:	005.jpg
Size:	94.0 KB
ID:	139387Click image for larger version

Name:	008.jpg
Size:	126.4 KB
ID:	139388
                    Tessék itt van amit nekem csináltak Nagyon korrektek és segítő készek nekem még nem volt rájuk panaszom. Én mikor jártam hozzájuk mindig volt veterán autó restaurálni és elég szépen megcsinálták. Remélem tudtam segíteni

Komment

csikigabor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ami nem kedvez az alunak az a lúgos közeg, de gondolom nem akarod hetente brigéciolozni.
                      Bemattulni csak évek alatt fog, főleg ha néha áttörölgeted NevrDull, vagy hasonló polírronggyal.
                      Most szépen meg takarítottunk mindent. Ami szivárgott kijavítottuk így remélhetőleg nem lesz egy ideig okunk brigéciolt használni Nekem egyik ismerősöm évek óta króm tisztító pasztával takarítja a polírozott felületet is. Neki az is működik.
                      sepy kedvelte ezt.

Komment

Szia Kasmir!

Nagyon ütős a kocsibelsőd. És a képek is szuperek. Köszönöm az ötletet, amit adtál. Nagyon tetszik ez a műbőrös bevonat, de megjegyzem - csak a poén kedvéért - , hogy a Trabi motorkabátot előbb találták fel.

A polírozott felületet (alu) én is krómtisztító pasztával szoktam átkenni, amit még krétaporral - vagy Sepy javaslata után - festékboltban kapható "budai fehérrel" törlök át. Dupla veszély a legyekre: elcsúszik és megijed a saját tükörképétől.
                        kasmir kedvelte ezt.

Komment

Kedves Kasmír!A mi kis csapatunk is szereti és elismeri a szépet.A Te szenvedélyed sem az olcsóságáról híres épp úgy mint a mienk sem. Gratulálok hozzá személy szerint ha tehetem én is szívesen csorgatom nyálam az ilyen rendezvényeken. Azt azért be kell vallanom a Veterán és az izom gépe vannak közelebb hozzám.No- de kinek a pap-kinek a lánya. Persze nem 80 évesen!!
                          kasmir és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ki csinálta a varrott borításokat a motortérben
                            Ez nekem kissé túl van lihegve. Hol fog folyni belőle az olaj?

kasmir és St.Z.350 kedvelte ezt.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Szia Kasmir!

Nagyon ütős a kocsibelsőd. És a képek is szuperek. Köszönöm az ötletet, amit adtál. Nagyon tetszik ez a műbőrös bevonat, de megjegyzem - csak a poén kedvéért - , hogy a Trabi motorkabátot előbb találták fel.
                              Szia. Ezek ahogyan írtad nemmű bőr, hanem eredeti olasz import bőr
                              És nagyon köszöm a tanácsot az alu cuccokkal kapcsolatban. Megfogadom a tanácsod
                              CZsolti kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ez nekem kissé túl van lihegve. Hol fog folyni belőle az olaj?

Nekem több helyen is engedett az olaj a motortérben mondhatjuk úgy szivárgott, de ami a legborzasztóbb volt a kormányszervó szivattyú, az cserés is lett.
                                CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X