Sziasztok!Volna egy kis problémám és segítséget ill. véleményeket szeretnék kérni.A gond a következő:a motorom üresjárati csavarja mellet van egy kis dugó(fagydugó vagy mifene nem tudom pontosan a nevét
)és ott szivárog az olaj a motorból.Nem nagyon ereszt de engem idegesít,hogy a szépen lemosott motor alja 1-2 hét után olajos,olaj sáros a rárakódó por miatt! Mit lehet tenni ez ellen???
Erről lenne szó az üresjelző gomba mellett balra.
)és ott szivárog az olaj a motorból.Nem nagyon ereszt de engem idegesít,hogy a szépen lemosott motor alja 1-2 hét után olajos,olaj sáros a rárakódó por miatt! Mit lehet tenni ez ellen???
szivárgás helye meg van annak a dugónak a képében csak nem tudom 100%-ig,hogy mit kezdjek vele.Gondoltam arra is,hogy fogom és kiveszem a helyéről fúrok bele menetet és belehajtok a helyére egy csavart persze megfelelő tömítéssel ellátva(pl:hőálló sziloplaszt).Bár lehet ez kicsit drasztikusnak tűnhet de ha nincs más megoldás....Szerintetek ez is lehet megoldás?

), csak ezért nem szívesen borítanám szét a blokkot, ha meg nem működik jöhet a legózás, kárt nem teszel benne.
Komment