Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mint laikus gőzöm sincs milyen lámpák ezek, segítsetek!
Collapse
X
-
Szervusz Marci!
Nekem úgy tűnik,hogy a két sárga üveges,az egy utólag,kiegészítőként felszerelhető ködlámpa.A fehér színű téglalap szerű,pedig egy szintén utólag kiegészítőként felszerelhető tolatólámpa is lehet.Írod,hogy DDR felirat van rajta,tehát az NDK-ban készültek,még az egyesülés előtt.Egy gömbölyű Wartburgnak,nagyon jól állnának ezek a lámpák és ráadásul jó állapotúnak is tűnnek.
Üdvözlettel:Che (szivesen)
- 1 like
-
sziasztok!
én elsőre barkas-ra gondoltam, de a sárga lámpaüveg elbizonytalanított...
de most, hogy szóbakerült a wartburg, találtam egy ilyet, igaz, ez mintha vékonyabb lenne, nem olyan pufók!
nem lehet, hogy az a tolatólámpa nem is tolatólámpa? mert mintha t5 fogatán az oldalkocsin is hasonló lenne elől...Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 máj. 26, 19:13.-t5- és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Hello!
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ahogy nézem a kerek lámpán van még néhány számból és betűből álló kód, nem tudom, hogy az segítség lenne-e. GDR-RDA G24004 C24007 N=30/500 és egy kis méretű jel alatta hullámvonallal.
A telken ahonnan előkerült egy bácsi lakott, neki volt Trabantja, Zaporozsece és Moszkvicsa, de Wartburgja soha nem volt. Remélem még lesz néhány érdekes lelet ezeken kívül.
Üdvözlettel:
Marci666
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAhogy Csepelen annak idején a gyárból kijött ... eredeti króm (doboz nem eredeti, azt én csináltam):
Csatolmány 7480 Csatolmány 7481 Csatolmány 7482
Eladó .
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValami bibi van a rendszerben, mert egyik csatolmányt sem hajlandó megnyitni, pedig erősen felkeltetted az érdeklődésem
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindjárt megnézem, mi a hiba, tegnap még jó volt.
Feltöltöttem újra a képeket, most elvileg jó.
Komment
-
Ha bele gondolunk, hogy mikor megszűnt a gyártás és értéktelenedni kezdett... akkor már csak lom volt a műszaki bolt raktárban is.
Apámhoz így vágtak egy t5 ülést... az más hogy p10-re nem jó a felfogatás de mindegy csak vigye ne fogja a helyet volt.
Vagy mikor még nem tört be kicsi országunkba a veterán láz... és nem akar mindenki olyat mert másnak is van és akkor az milyen jó lenne egy neki is
Barátom ahogy mondta "bánom hogy nem vettem a bezárás után főtengelyt és hengerpárokat... most nem kellene a összevissza vert és fúrttal bíbelődni"
- 1 like
Komment
-
ApaE
Komment