Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mint laikus gőzöm sincs milyen lámpák ezek, segítsetek!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mint laikus gőzöm sincs milyen lámpák ezek, segítsetek!

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene ezekkel a telken lomtalanítás során talált lámpákkal kapcsolatban. Az egyik kör alakú lámpában DDR felirat van.

Előre is hálás köszönet!Click image for larger version

Name:	Kép0087.jpg
Views:	1
Size:	202.9 KB
ID:	154360Click image for larger version

Name:	Kép0088.jpg
Size:	192.2 KB
ID:	154361Click image for larger version

Name:	Kép0089.jpg
Size:	192.0 KB
ID:	154362

Szervusz Marci!

Nekem úgy tűnik,hogy a két sárga üveges,az egy utólag,kiegészítőként felszerelhető ködlámpa.A fehér színű téglalap szerű,pedig egy szintén utólag kiegészítőként felszerelhető tolatólámpa is lehet.Írod,hogy DDR felirat van rajta,tehát az NDK-ban készültek,még az egyesülés előtt.Egy gömbölyű Wartburgnak,nagyon jól állnának ezek a lámpák és ráadásul jó állapotúnak is tűnnek.

Üdvözlettel:Che (szivesen)
    kedvelte ezt.

Komment

sziasztok!

én elsőre barkas-ra gondoltam, de a sárga lámpaüveg elbizonytalanított...
      de most, hogy szóbakerült a wartburg, találtam egy ilyet, igaz, ez mintha vékonyabb lenne, nem olyan pufók!

nem lehet, hogy az a tolatólámpa nem is tolatólámpa? mert mintha t5 fogatán az oldalkocsin is hasonló lenne elől...
      Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 máj. 26, 19:13.
      -t5- és kedvelte ezt.

Komment

Hello!

Köszönöm az eddigi válaszokat. Ahogy nézem a kerek lámpán van még néhány számból és betűből álló kód, nem tudom, hogy az segítség lenne-e. GDR-RDA G24004 C24007 N=30/500 és egy kis méretű jel alatta hullámvonallal.

A telken ahonnan előkerült egy bácsi lakott, neki volt Trabantja, Zaporozsece és Moszkvicsa, de Wartburgja soha nem volt. Remélem még lesz néhány érdekes lelet ezeken kívül.

Üdvözlettel:

Marci666

Komment

Helló Marci!

Ha találsz hasonlóan szép állapotú pannónia kipufogót akkor örömmel megvenném

Komment

Attached Files
            Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 máj. 26, 23:07. Oka: megjegyzés
            soveny, TZ és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
              Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 máj. 27, 09:31.
              chemotox, wsievers és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ahogy Csepelen annak idején a gyárból kijött ... eredeti króm (doboz nem eredeti, azt én csináltam):

Csatolmány 7480 Csatolmány 7481 Csatolmány 7482
                Eladó .
                Valami bibi van a rendszerben, mert egyik csatolmányt sem hajlandó megnyitni, pedig erősen felkeltetted az érdeklődésem

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Valami bibi van a rendszerben, mert egyik csatolmányt sem hajlandó megnyitni, pedig erősen felkeltetted az érdeklődésem
                  már én is elszaladtam a bukszámért, de nekem se megy!

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Mindjárt megnézem, mi a hiba, tegnap még jó volt.

Feltöltöttem újra a képeket, most elvileg jó.
                      na mostmár működik. Csodaszépek! Mennyiért lehet hozzájutni?

Komment

Sziasztok!

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen még előkerülhet..

Komment

Ha bele gondolunk, hogy mikor megszűnt a gyártás és értéktelenedni kezdett... akkor már csak lom volt a műszaki bolt raktárban is.
                          Apámhoz így vágtak egy t5 ülést... az más hogy p10-re nem jó a felfogatás de mindegy csak vigye ne fogja a helyet volt.
                          Vagy mikor még nem tört be kicsi országunkba a veterán láz... és nem akar mindenki olyat mert másnak is van és akkor az milyen jó lenne egy neki is

Barátom ahogy mondta "bánom hogy nem vettem a bezárás után főtengelyt és hengerpárokat... most nem kellene a összevissza vert és fúrttal bíbelődni"

Komment

Komment

A téglalap alakú szerintem tuti ifa fülkevilágítás,/volt pár ifánk/:-)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X