Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa babetta 207

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Itt egy kép segítségül: Babetta - City Bike Motoros Bolt és Webshop - Motor és robogó alkatrészek nagy választékban raktárról.)

számomra ebből sajnos nem derül ki az, amit mondani szeretnél.

Komment

ati012 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      számomra ebből sajnos nem derül ki az, amit mondani szeretnél.
      Babetta - City Bike Motoros Bolt és Webshop - Motor és robogó alkatrészek nagy választékban raktárról. a porlasztós képet nyisd meg!

Ha elolvasod a szöveget is, amit külön a kedvedért írtam le, akkor rá fogsz jönni, hogy ezek mind az általad felvetett problémáról - súbertű szerelés - szólnak. Ne haragudj, de jobban nem tudom leírni. A letöltések menüt pedig helyből megadtam neked, keresned sem kellett. Ha kevés, amit írtam, akkor olvasd el Ternai Zoltán valamelyik könyvét a motorkerékpár szerkezetekről és próbálgasd összerakni a gépedet. Nem bonyolult hidd el. De távgógyítással egy motor sem indul be. Neked kell megcsinálnod.

Bocs, ha indulatos voltam, de ettől jobban tényleg nem tudom neked elmagyarázni a bowdenbefűzést.

Komment

jolvan, össze raktam. Úgy tűnik ezzel a részével nincs baj. Köszönöm!
        Kuplungot reggel szétkapom.

Komment

Jól sejtem hogy ez a 3 db egymásra hasonlító alkatrészt kell csak ellenőriznem? Mélyebbre nyúlás nem szükséges?

Komment

ati012 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Jól sejtem hogy ez a 3 db egymásra hasonlító alkatrészt kell csak ellenőriznem? Mélyebbre nyúlás nem szükséges?
            Ha a motorról van szó, akkor elég talányos a három egymásra hasonlító alkatrész, ami akár lehet három hasonló csavar is. Ha szemre okés, akkor maradjon így.

Ha azonban már a hétvégét töltöd, ne állj meg itt, hanem nyúlj mélyebbre.

Komment

http://jawamoped.hu/regi/babettahonl.../207motor3.JPG

volt egy kép belinkelve is /vagy csak akartam/. Nem tudom miért nem jelenítette meg.
              A fenti linken látható 3 alkatrészre gondolok, amiket rugók kötnek össze egymással.

Komment

ati012, a lendkerék alatti 3 db kapcsoló pofára gondolsz? Ha igen akkor azok felelősek a kuplung problémádért.
                Ezek alatt az indítópofák vannak, hogyha beindításkor is csúszik nézd meg azokat is egyúttal.

Komment

Kapcsoló pofa. Ezt megjegyzem
                  Még nem jutottam el a leszedésig, nem lesz egyszerű történet.
                  Valami házilag lefogó cucc van?

Komment

Hívják még lemezpofának is, de szocimotorosboltban elég csak 207-es kuplungot mondani, megértik azt is
                    A pofákat egyszerűen le kell húzni, de a szegmensvezetőt csakis lehúzóval lehet leszedni, itt jól le van írva minden: JAWA Babetta 207 t
                    Én egy spéci lehúzóval vettem le. Ez egy lekerekített végű háromszög lap 3 db 5-ös furattal, közepére egy anyacsavar van hegesztve amin átmegy egy csavar a főtengely menetébe.

Komment

http://jawamoped.hu/regi/babettahonl.../207motor2.JPG

én már itt elakadtam :W

Komment

Miért is?
                        Lendkerék megfog, csavar kicsavar

Komment

mivel fog meg? Kézzel nem igazán tudom. Másik ember bevonásával sem.

Komment

például hevederes olajszűrő fogóval.
                            Click image for larger version

Name:	823280_BB_00_FB.EPS_400.jpg
Views:	1
Size:	8.4 KB
ID:	137335Click image for larger version

Name:	BSZX0037.jpg
Views:	1
Size:	31.2 KB
ID:	137336
                            Ezzel nem sérted meg a lendkereket, de lehet , hogy kell hozzá segítség.
                            sepy kedvelte ezt.

Komment

megoldottam. egy lapos fejű csavarhúzó pont befér a harang mögé.

Komment

A kapcsolópofán lévő 2-3 mm-s ferodol réteg milyennek számít?
                                Valami jelző fém van ami idétlen hangot ad ha elkopott (mint a féknél) ?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X