Érdekesek ezen Szakmai megfogalmazásotok mely mély szakmai tudáson alapszik. Én mint egyszerű benzingőzös motoros ebből azt vontam le amit eddig is tettem ismerve a gépem az optimális kis rezonancia tartományát ami mind kettőnknek hosszú úton jó. A Guzzi amúgy is egy fiús motor mindíg tudtodra adja , hogy működik. Tudott dolog kisebb gázadásra bólogat mint a Bömbös régebbi darabjai. Minden motornak lelke van figyelsz és ő mondja melyik az a fordulat tartomány mikor kisímul a járása ott vagy onnan tetszik neki járása.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Főtengely kiegyensúlyozása
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMinden motornak lelke van figyelsz és ő mondja melyik az a fordulat tartomány mikor kisímul a járása ott vagy onnan tetszik neki járása."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Végig olvastam . Lehet hogy figyelmetlen voltam , de nem láttam , Ez egy Pannónia ? Mindegy . Én annyit tudnék segíteni , ha szeretnéd , hogy kinyomozom a nevet és címet a hol a szegény Szikszai Karcsi barátom MZ főtengelyét csinálták . Abban egyedi készítésű minden . Nem tudom pontosan , svájc vagy német ország . Mérve 52 ló szaladt benne . A 24 óráson az első körben adott egy kört a mezőnynek ...... szét is hullott , de az más tészta . Viszont ki kell hogy készíts egy szabad szemmel jól látható összeget ....
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz egy Pannónia ?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszegény Szikszai Karcsi barátom
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagy tisztelője vagyok a mesternek, ezért meg kell, hogy kérdezzem: miért is "szegény"?
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudomásom szerint elköszönt a földi versenypályáktól
Komment
Komment