Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán járművek krómozása
Collapse
X
-
Tudok, de szerintem te is megtudod csinálni ha akarod. A krómozásra váró alkatrészeket, de a motorom blokkját is, fúrógéppel, szaturnusztárcsával, rongykoronggal, és egy kis polírpasztával csináltam. ( alumínium alkatrészek polírozása ) témában vannak képek.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA szaturnusztárcsa a fúróba fogható korong alakú műanyag korong, aminek a külső peremére lehet a csiszoló cuccost fogatni?
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElég szép lett, de én csiszoltam
120-as szaturnusz van itthon (fúrógépbe fogható szárral), azzal már csináltam, de úgy néz ki jóval finomabbra kellene kihozni mielőtt elküldöm valahova.soveny kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Köszönöm. Akkor visszavándorolok a pincébe és csiszolgatok tovább kitartóan. Igaz az olcsó barkács-jellegű fúrógép miatt már a fél fülemre süket vagyok.
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBár az Edelényiek azt állították, hogy ők még finomítottak rajta.
Közben csiszolok, lassan a gép (célgép: satuba fogott fúró) fél méteres környezetében minden fekete... Annyi az összes problémám, hogy kráteresre rozsdáltak a hátsó teleszkóppoharak és a villaszárak.
21:49 - mára befejeztem, sikerült leégetni a praktikeres fúrógép motorját. Pedig már csak drótkeféztem a 14-es laptávolságú nyolcas anyákat...Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 júl. 11, 21:51.OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
Ahogyan neked tetszik-csak a TÜZIHORGANY nem tul egészséges gondolat. Pedig Tiszacsegén jól csinálják.
Sőt ha jól meggondolom ( elveim ellenére,mert a szinter csak fürdőszabai kapaszkodóra meg virágtartóra való s...r, )már csináltam olyan , menthetetlennek látszó nagyon ,gödrösre rozsdásodott teló rugót -ami nem burkolt,tehát szépnek kell lenni-hogy Mogyoródon leszintereztettem feketére vagy szürkére.Nagyon használható technológia. (ja és csináltam már pirosat és sárgát is )OdinHEM és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTÜZIHORGANY nem tul egészséges gondolat.
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig Tiszacsegén jól csinálják.
Amire neked szükséged lehet az a elektrohorganyzás.
- 3 likes
Komment
-
ApaE
Komment