Aries88 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Alumínium felületek tisztítása
Collapse
X
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]9386[/ATTACH] <-- Ez mitől van? Az egyik fekete a másik fehér. Pedig alu mind2
Megkínáljuk egy kis Cillit Bang-el és ilyen lesz:
[ATTACH=CONFIG]9387[/ATTACH]
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLila flakonos és szórófejes. Fújtam rá vagy 2x utána megforgattam a kezemben és kész.
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLila flakonos és szórófejes. Fújtam rá vagy 2x utána megforgattam a kezemben és kész.Aries88 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn sem tudtam hogy ilyen tényezők is befolyásolják a végeredményt Narancs színű a feje, az van ráírva hogy power cleaner
Infót továbbítom a főnöknek.:-))))) Köszike.Aries88 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Én is amikor megláttam hogy a trisótól milyen szép fekete lett csak vakartam a fejem hogy ebből hogy lesz alu. Aztán láttam hogy nehezen adja meg magát a kefének is, és ez a cucc volt a legközelebb hozzám. Ráfújtam és bejöttYou can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Na kipróbáltam a trisós mosást Pannónia blokkon. A koszt, olajat, stb. szépen leszedi, szép gyárias szürke felület marad utána. Azonban újabb probléma merült fel: a Pannónia blokk gyári felülete (elnézést a hozzám hasonlóan márkafanatikusoktól, de ez van) valami hihetetlenül ocsmány, ráadásul pont a tetejénél burjánzanak az öntési hibák. Ha ezeket csiszolóvászonnal szépen kicsiszolom, hogyan lehet a csiszolásnyomok eltüntetése után egyenletes, gyárias szürkére összedolgozni a felületrészeket? Fontos lenne a gyárias, nem polírozott blokkfelület, mert OT-ra megy majd a motor.
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz asszony nem ütött agyon, hogy a kádban fürdetted a cuccokat?
)
- 4 likes
Komment
Komment