Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Bizony, még 1-2 apróság van. Ahogy említetted, emblémák felragasztása, csavarok ellenőrzése stb. Aztán jöhet a következő nagy próbatétel, a műszaki vizsga.
Aztán később előszedem az oldalsó csomagtartókat, azokat is újra festem.
Továbbá terveim közt szerepel lábvédők beszerzése, felszerelése...
Jönnek a finomhangolások, egyre nagyobb utak megtétele. Nyárra talán meg merem futni vele a Gödöllő-Tiszakeszi távot
Mindig jó sok szerszámot kell magadnál hordani, akkor majd nem mer elromlani nemet közben
Ezért van a 20 éves Swiftem csomagtartójában egy szerszámos láda. Távol tartja a gonoszt Elég hatékonyan
A motorozáshoz is rendszeresíteni fogok egy jó kis pakkot...
Köszönöm az elismerő szavakat!
Most nagyon örülök a gépnek, és hogy kitartottam végig. Megérte az a több mint két évnyi babrálás, meg a .... jajj utána sem merek számolni hány Ft ráköltés... (de 150-180e. környéke lehet) Jó kis motor, szép hangja van, erős...
én abban a hitben voltam hogy okker sárga lesz
Igen, az volt a terv. Ezt szemeltem ki mintának:
Aztán amikor a tankot lefújtam homokszínű fillerrel, annyira megtetszett hogy változtattam a terven
Jobban tetszik így a végeredmény.
Kicsit még aggaszt a tény, hogy oldja a benzin . Tegnap sikerült kipolírozni belőle a benzinfolyástól bemattult részt, ill. tankolásoknál marhára kell majd vigyázni rá. Remélem azért kitart pár évig. Aztán úgyis meg fogom unni hogy csak megy, megy, és nem kell szerelni (). Akkor majd szétkapom egy újabb festésre, komolyabb anyaggal... (esetleg megcsináltatom egy fényezővel).
Komment