Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Na ! Ne ess túlzásokba ! A kukás Pesten is ,meg Miskolcon is csak kukás !
Nem tudom másfelé hogyan megy , de itt tényleg szépen elvisznek mindent , ráadásul percre pontosan ahogy kiírták ! Aztán néhány órán belül NAGY csapatokban jönnek a közmunkások és szinte szépre takarítanak .Hatalmas , utcasarki kupocok után is elég kimenni egy szemetesvödörrel összesöpörni -mert nem marad több .
Ide lell költözni - itt van a jó világ
Nem tudom másfelé hogyan megy , de itt tényleg szépen elvisznek mindent , ráadásul percre pontosan ahogy kiírták !
Mifelénk is így van azzal a különbséggel hogy mire odaérnek a kupac kiterjedése csak vízszintesen mérhető mert addigra, többszörösen le van válogatva az újrahasznosítható része, Ettől függetlenül a kukások böcsülettel összeszedik, kivéve a tiltott dolgokat: pl autógumi, ami miatt aztán a lakosság rendesen háborog, pedig ezt előtte a kukások lelevelezték a néppel., de azért egy próbálkozást megér!??
Ez már elegendő érdeklődésnek minősül , ezért kénytelen vagyok betartani a szavam..
Unoka kicsinek : 2 db csomagolt bolti , kicsi és közepes méretü , homokozóban megsemmisülésre szánt autó .
Unoka nagynak :1 db -"-..................WV Beatlee elemes világító , motorhangot adó , jó nagy járgány ( persze + elem ) ,
1 db szerintem drága , újszerü ,fém , kamion kicsit nagyobb mint a machbox
Magamnak : zsiguli tömítésgarnitúra ( heng.fej töm.nélkül) viszont van benne a karbihoz .
Retró izzókészletet , 4 db majdnem tele
Belső visszapillantó tükörre , gatyagumival felrakható , hatalmas panoráma tükröt
Kb két marék , eredeti régi zsiguli ( ezért FIAT is ) kárpit és diszléc bolhát ( patent ) Kb 8 db , tiszta , mosott , vasalt , lepedő ami szerintem nagyon régi , mert olyan vastag és erös kemény anyag hogy elképesztő . Ezeket nagyon szeretem felszabni gépronynak .
Veszteség : kilukadt a biciglim hátsó kereke , aztán előredőlve -felnin tekertem haza .
Fényezésben járatos fórumtársak!
A túragép műanyag oldalidomja az elmúlt években kapott hideget-meleget.
Körülbelül egy tenyérnyi területen mély karcok egészen az anyagig, alapozásig.
A festés a többi részen ép, csak a gyárihoz képest már fakult.
Ki lehet ezt úgy javítani (nem házilag), hogy ne kelljen telibe fújni az idomot?
Hozzájutottam chromfestékhez. Már három próbadarabon fújtam különböző alapozást. Mai nap kipróbálom a festéket. Elég macerás.. sok lépésből álló felvitelt kíván a leírás szerint. Ha lesz eredmény felteszem a képeket. Ui: Megpróbáltam más festéket beszerezni ami egyszerűbb,s talán jobb is.... DE! a megrendelt próba 1dl szett ami elég lenne...már nem elérhető kb: 12E áron. Visszaírtak vegyem meg a 87E Ft-os mennyiséget.. Nem éltem a lehetőséggel. Talán később ha lesz szponzorom..
Azóta fújtam még párat. S fogok is. Szerencsére van még anyag...az első réteg valóban mint a tükrös chróm...de nem takar. A következő rétegekkel egyre jobban veszít a tükrösségéből. Majd akkor teszek képeket,ha megbarátkozom a minőséggel.
Komment