Közlemény
Collapse
No announcement yet.
jawa 250/559 kuplung
Collapse
X
-
Lamella mérete:min.3mm, max. 3.8mm.
Hajlamos lennék kimondani, hogy ez az új cucc nem megfelelő!
- 2 likes
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Zoli!
Gyári adatok........
- - - Updated - - -
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzek szerint a szóban forgó új bakelit és fém lamellák is 2 tizeddel vastagabbak, mint a gyári (max.) méret, az 2 mm többlet és ugye a parafa még lapul is valamennyit beszerelés, használat után.
Hajlamos lennék kimondani, hogy ez az új cucc nem megfelelő!
Utoljára szerkesztve a következő által: karezoli; 2015 júl. 01, 21:53.
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVagy összerakni a régi lamellával az új lemezeket.
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsetleg az új lemezekből le lehetne köszörülni a két tizedet síkköszörűn, és a bakelitból is...
Vagy összerakni a régi lamellával az új lemezeket.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz én szettem dobozára 3500Ft-ot írtak. Majd lemérem a vastagságot.
Te nagyon jó boltban vásárolsz. Egy új fém lamella garnitúra és egy új parafa lamella szett összesen csak 3500 Ft?
Komment
-
Van nálam 2 Jawa 350, az egyik ilyen lamellákkal szerelve,a másik jó állapotú parafással. A szerkezetben a magasságukat már nem tudom lemérni,mert a dekliket már felraktam. jöv héten bovdenezés után lemérem a működtetéshez szükséges erőt. Valami tuti kiderül...
- - - Updated - - -
Ezt én b...tam el. Ugrik a mutató Helyes méret: 3,8mm Bocsánat!
- 4 likes
Komment
-
Nincs érezhető különbség a kettő között. Mert miért is lenne? Rugók egyformák,betétek összmagassága közel azonos.
- - - Updated - - -
6 hét alatt teljes kész kellett volna,hogy legyen...itt toporgok,várom a krómozót. Ma már üzemi tesztet kell volna végezni. Berúgókarral átforgatva a parafás lassabban old,ennyi a különbség.
- 2 likes
Komment
Komment