Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Namármost. A számomra tökéletesen megfelelő 140A hegesztő rézzel álcázott vas kábelét kicseréltem rézre. Három méter munkakábel, egy méter testkábel, 4000 Ft. A kérdésem csak annyi, hogy ebbe a mélyen belevert kapitalista árversenybe miért nem adták 4000 forinttal drágábban? Úgy is megvettem volna.
Arról nem beszélek, hogy az elektródafogót és a testcsipeszt már rég lecseréltem.
Most fele akkora árammal is tudok hegeszteni, nem tapad oda az elektróda állandóan.
Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2015 nov. 28, 17:23.
Valaki kíváncsi volt az óriásszifonra!(nem találtam az oldalt) Sajnos sem a patronok sem a tömítés nem bírják a gyűrődést .3,5l-kb nincs türelmem 0,5-1-órát várni patrononként a jegesedés miatt......
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Én javaslom a 20kg-os Co palackot rendes nyomáscsökkentőn mert azon fűtés is van és akkor bírni fogja. Ez mostanság a ritkább eset nekünk hegesztgetni elég az oxigén reduktor is.
Most lehet mondani
' NEM MINDEN ROVAR BOGÁR DE MINDEN BOGÁR ROVAR!
Ugyan is az ipari nem élelmiszer ipari és ez fordítva is igaz.
Tehát az elsőre a válasz NEM
A másodikra szerintem IGEN
Komment