Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Az egyik barátom is kapatosan ért haza pedig ez 20 évben ha 1X fordult elő és épp ezért kérdezték tőle megrőkönyödve mi történt? Erre a felelet " a lónak is négy botlikja van még is meg láblik". A történet hiteles és megtörtént alapon nyugszik.
Közben nézegettem a témát. Az élelmiszeripari lehet sima co2, illetve különböző összetételű co2-N2 keverék.
A hegesztőgázban pedig felhasználástól függően különböző keverési arányban: O2, CO2, He, H2, N2, Ar.
Ahogy nézem ott is van sima 100% CO2 is.
Ami keverék, azt "gázkeverék" jelöléssel árusítják, mivel az.
A 100% co2 az 100% co2. Az a pár tized százalék szennyezés nem hinném, hogy pont egészségre káros lenne.
A szódás is egy nagy co2 palackkal dolgozott utána egy keverőtartály.
Az emlékkönyvemben lapozva : én hegesztettem olyan CO palackkal mit a szódás is használt mert volt mikor elbambultam és hétvégén hegeszteni kellett az segített ki.
Namármost. Barkács szenvedélyem hajnalán még a tesco minőség volt a mindennapos. Maradt is abból a korszakból egy adag fúróm, meg bitem. A munka megoldotta ezt a fölösleges készletet, mert villámgyorsan lemorzsolódtak.
Valami ütődött okból tavaly vettem legalább 4 készletet ugyanott, 500ért adták és volt bennük hajlékony adapter, valamint T-nyeles csavarhúzó. És nem, és nem és nem. Nem tanul az ember a hülyeségéből.
Meg is érdemlitek , meg mindenki aki nem nálam vásárolja meg a jó minőségü és megfelelő csavarhoz a megfelelőt -szaktanácsi háttérrel , 180 ft / db áron .
Komment