Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szerszámok, fúrók, kalapácsok, ha tönkremennek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha valaki ,

jó hegesztési varratot csinált élelmiszer ipari co-val
    nobel díjat fog kapni!

Komment

Az egyik barátom is kapatosan ért haza pedig ez 20 évben ha 1X fordult elő és épp ezért kérdezték tőle megrőkönyödve mi történt? Erre a felelet " a lónak is négy botlikja van még is meg láblik". A történet hiteles és megtörtént alapon nyugszik.

Komment

Ha tudod, mi a különbség a kettő között, kérlek oszd meg velünk is!

Komment

?...
          Néztem szódásnak a gépeit...kb 25 éve.. Ott palackról ment a co a pumpába,s ott keveredett a vízzel.

Komment

Az élelmiszer-ipariban nem hátrányos a víz tartalom,

az ipariban pedig elkerülendő!!

Komment

De így jobban utánagondolva...már nem is emlékszem hogyan. a fene ezt a szenilitást..

Komment

Közben nézegettem a témát. Az élelmiszeripari lehet sima co2, illetve különböző összetételű co2-N2 keverék.
                A hegesztőgázban pedig felhasználástól függően különböző keverési arányban: O2, CO2, He, H2, N2, Ar.
                Ahogy nézem ott is van sima 100% CO2 is.
                Ami keverék, azt "gázkeverék" jelöléssel árusítják, mivel az.
                A 100% co2 az 100% co2. Az a pár tized százalék szennyezés nem hinném, hogy pont egészségre káros lenne.

A szódás is egy nagy co2 palackkal dolgozott utána egy keverőtartály.

- - - Updated - - -

berlin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Az élelmiszer-ipariban nem hátrányos a víz tartalom,

az ipariban pedig elkerülendő!!

Így már érthető. Ha csak ez a különbség, akkor meg lehet használni szódának.

Komment

Így már érthető. Ha csak ez a különbség, akkor meg lehet használni szódának.
                  Na akkor:lehet lesuvickolom,csak valami ketyere kell a feltöltéshez,
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az emlékkönyvemben lapozva : én hegesztettem olyan CO palackkal mit a szódás is használt mert volt mikor elbambultam és hétvégén hegeszteni kellett az segített ki.

Komment

Na végre van egy nobel díjra jelölt közöttünk

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Na akkor:lehet lesuvickolom,csak valami ketyere kell a feltöltéshez,

...felvásárolod a kisboltban a szódáspatronkészletet, aztán esztergálsz egy átmenetet és belecsavargatod a palackba ....aztán tolhatod ...

Komment

A boltos néni meg is jegyezte, hogy ezek az egyetemisták miért csinálnak annyi tejszínhabot éjszakánként. Hajrá N2O patron :-)

Komment

Namármost. Barkács szenvedélyem hajnalán még a tesco minőség volt a mindennapos. Maradt is abból a korszakból egy adag fúróm, meg bitem. A munka megoldotta ezt a fölösleges készletet, mert villámgyorsan lemorzsolódtak.
                            Valami ütődött okból tavaly vettem legalább 4 készletet ugyanott, 500ért adták és volt bennük hajlékony adapter, valamint T-nyeles csavarhúzó. És nem, és nem és nem. Nem tanul az ember a hülyeségéből.

Click image for larger version

Name:	P1030918.jpg
Views:	1
Size:	192.7 KB
ID:	148228Click image for larger version

Name:	P1030919.jpg
Size:	196.2 KB
ID:	148229Click image for larger version

Name:	P1030920.jpg
Size:	191.8 KB
ID:	148230

Komment

Én is vettem ilyesmit, nem is egyet. Nem rosszak ezek, jól mutatnak a polcon...tényleg csak egy bajuk van, hogy a csavarok lényegesen keményebbek...

Komment

Meg is érdemlitek , meg mindenki aki nem nálam vásárolja meg a jó minőségü és megfelelő csavarhoz a megfelelőt -szaktanácsi háttérrel , 180 ft / db áron .

számlás , bruttó

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X