Ne érts félre, nem sürgetni akarlak, csak érdekel mit csinálsz és hol tartasz.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr 650. .... csináld magad. De hogy?
Collapse
X
-
Még több lenne, ha érkeznének új hírek.
Ne érts félre, nem sürgetni akarlak, csak érdekel mit csinálsz és hol tartasz.
- 1 like
-
Köszönöm szépen a segitseget. 9200 hozzászolassal ez a legolvasottap topic az ural-dnepr témában.
Leave a comment:
-
A hátsó hajtásba való osztottgyűrűs 2 soros csapágy SKF-jele 3304A kétsoros ferdehatásvonalú golyóscsapágy.
- 1 like
Leave a comment:
-
Hú, arra kíváncsi lennék. Ha lesz rá időd és kedved leírhatnád, hogyan történt.Az első teleszkópot szintén.
Leave a comment:
-
Tessék itt van, remélem ez megfelel:
A hátsó hajtásba való osztottgyűrűs 2 soros csapágy, és a kis kúpkerék tűgörgős csapágya orosz szabvány, helyettesítése nincs. óþÑÂÑ‚ szabványszám szerint kapható, kb 3000 ft a kis tűgörgős csapágy.
a váltókihajtás szimmeringje, és a galléros szimmering szintén nem kapható, a galléros helyett ki kell esztergálni a hátsó hajtásházat a megfelelő méretre. ( Vass Csabi után szabadon)
Erre szükséged lessz(emberi nyelveken íródott gépkönyv és alkatrészjegyzék): https://www.scribd.com/doc/272972766/Dnepr-MT-16-Manual
https://www.scribd.com/doc/272973369/Mt16-Mt11-PartsUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 júl. 29, 21:25.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Itt vagyok en mindig. Lassan elkeszul a ket hatsó telom, teljesen atalakitottam. Az első teleszkópot szintén. Most megyunk magyarorszagra, kicsi szabadsag aztan indul ujra minden. Sajnos idekint most van szabadsagolasi ido, sok Kollegen hianyzik, helyettesitek mindig, ezert nem nagyon halad a motor ...
- 1 like
Leave a comment:
-
Üdv Pista!
Segíteni ugyan nem tudok, de örülök, hogy végre jelentkeztél!
- 1 like
Leave a comment:
-
Üdv Urak
Van valakinek valami táblázata hogy honnan tudom az mt 650 szimering méreteket és csapágy szamozÍ sokat letölteni? Előre is köszönöm!
Leave a comment:
-
A végén még kiderül, hogy " Kispolák " guru vagy gyári tapasztalatokkal?.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Őszintén mondom, hogy eddig csak tanultam tőled:tanulni és tapasztalni nem ugyanaz.
Az urat pedig személyesen ismerem Lengyelországból.Sondermessing CuZn37Mn3Al2PbSi
- 4 likes
Leave a comment:
-
No Uraim.
Kaptam SÁRGAREZET szelepvezető gyártáshoz. Azt mondta a Papika hogy ide ez lesz a legjobb. Mondtam neki hogy kaptam a sárgaréz miatt egy fórumon, mondván hogy az nem jó. Birom az öreget, annyit mondott hogy tanulni és tapasztalni nem ugyanaz. Alapjáraton itt a leghütés a lényeg, a dneprnél konkrétan a normálistól eltérő magas üzemi hőfok (megjegyezte az öreg, hogy a henger rendben van, viszont a hengerfejre az ő meglátása szerint kb kétszer annyi hűtőborda kellene, mint ami van). Naszóval kikönyörögtem tőle hogy milyen anyag is ez tulajdonképpen.
Sondermessing CuZn37Mn3Al2PbSi
Elmeséltem futolag a fórumos élményemet és azt mondta hogy ezekkel a hangszeres példákkal vigyázni kell, mert a legjobb gitárhúr pl foszforbronzból van...
- - - Updated - - -
Joker!
Nem vagy elfelejtve!!
- 8 likes
Leave a comment:
-
Ennyiért már legalább Abarth felirat legyen rajta.lehet olcsóbban is
Leave a comment:
-
Coppa olio motore alluminio 3,5kg coperchio punt - Accessori Auto In vendita Salerno
lehet olcsóbban is , csak a lehetőség.....
- 2 likes
Leave a comment:
Leave a comment: