Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr 650. .... csináld magad. De hogy?
Collapse
X
-
Ha tetszik a fényes fekete..akkor sima neolux. Első felmelegedéskor meglágyul,de utána bírja. Alapozást nem használok,közvetlenül a homokszórt hengerre fújom.
- 4 likes
-
Horgany spray mely jól tapad és rá hőálló fekete mindkettő 600 fokig hőálló?!.
- 2 likes
Leave a comment:
-
No Uraim
Megjott a ket uj kupplung tarcsam. Mar ez az uj fajta szürke feroddol lett rárakva. Jol nez ki. Ma kidörzsáraztam a hajtokarokat vegleges meretre. Megjottek a főtengely siklocsapagyaim is, 0,05 el a gyari meret allattiak. Azon filoztam es a kerdesem is az lenne, hogy a kupplung lapok azon reszet ahol nem fog a kuplungtarcsa, ill a lendkereket es a kuplung tarcsak belső felet en le fogom fujni olaj es benzinálló festékkel. Nem szeretnem ha rozsdás lenne, hogyha mar olyan szepen sikba koszorültem mindet. A hengereket feketere akarom fujni. Itt jon a kérdés, anno a pannonianal kiscsepelnél annyi fajta festeket kiprobaltam hőallo feketeből, de mindet lemosta a benzin. A kandallo festek nem tetszik mert inkabb szurke mint fekete. Valakinek valami jol bevált tipp?
- 1 like
Leave a comment:
-
Üdv
Rendelt mar valaki kozvetlenül az Almottol? Hogy mukodik? Nem igazan ertek lengyelül...
Leave a comment:
-
Miért is .....................nem vetted fel a Nokiát?a regi nokiát leejtettem semmi gondja nem volt...ez ha leesik mar vége. ...
Leave a comment:
-
No, elvegeztem a fotengely csapagypajzs felujitasaval is. Egy remalom kiórazni, teszek fel hetvegen kepeket, telefonrol sajnos nem tudok memoriahiany miatt, nem tudom miert, nem nagypn ertek mar ezekhez a mai odanyúlós telefonokhoz...emlekszem hogy a regi nokiát leejtettem semmi gondja nem volt....ez ha leesik mar vége. ...
- 1 like
Leave a comment:
-
Köszönöm szépen. Lehet megveszem bár ha a gyári neha le van zsirozva, utana van huzva, akkor azzal sincs semmi baj.
Leave a comment:
-
6,35 de ez csak tipp. Régóta nem láttam szétszedve...Hála a jó Istennek.
22 kell belőle, ez biztos.
Kúpgörgős csapágy esetleg?
http://www.ural-zentrale.de/product_...e-bearing.htmlUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 aug. 26, 12:31.
- 1 like
Leave a comment:
-
Üdv Urak
Valahova elpakoltam a kormany nyomcsapagy golyoit hogy ' biztos meglegyen', es most persze nem talalom sehol. Tudnatok segiteni a golyo atmeroben?
Elore is koszonom a segitseget!
Leave a comment:
-
Ez a hátsó telo ugy ahogy van szar. Ha nem alakitod at akkor arra lesz csak jo hogy a hatso himbat osszekosse a vazzal... az en telo hazamat meg fenyeznem kell, utana rakom össze, a rugo, a felso poharat rögzítő ket elem, valamint a rugo feszesseget allito gyűrű horganyozva lesz, a tobbi Luftwaffe szürkere fenyezve, termeszetesen mattban. Amint monden klappol, felteszem a teljes hatso telo felujitast kepekkel.
Leave a comment:
-
A menetes gyári zárócsavarral, amit a 3. képen kiteker. Alul van benne pár borda, ami a csillapítóhengert pozícióba tartja. azt esztergálja ki a végén, hogy beférjen a cucc.De hogy rögzíti bele ? Ráperemezi esztergán?
Olyan biztos, hogy nincs .Az így elkészitett szetett pedig árusítani tehetős CCCP mkp rajongóknak .
Amúgyse vagyok az a kereskedésorientált ember...A hátsóhajtás perselyeimre se volt vevő.
Mindenki inkább kinlódik a gyári szeméttel(megfordítod 180 fokot, és már jó is, hiába van szétkopva-úgyis csak féloldalas terhelést kap).
Az nem hátrány, mert billegni szokott az egész szar a helyén. nekem mindnek a zárócsavarján a lyuk oválisra volt kopva(olyan szinten, hogy összeszakadt a becsavarásra szolgáló 4 lyuk egyikével), egyben össze volt törve a csillapító dugattyú, és mindnek félre volt kopva a tengelye, alig tudtam gyári újat szerezni.a tengely ket helyen van megvezetve.
- - - Updated - - -
Ha már itt vagyunk,akkor van első villa terv is, Renault Twingo szilentekre, és az előzőekben látott lengéscsillapítókra komponálva:
http://kolyaska.pl/wahacz_pchany.htmlUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 aug. 25, 13:55.
Leave a comment:
-
En uj tengelyt csinaltam hozzá rozsdamentes acelbol, koszorult palasttal. A munkahenger felso zaroelemebol azt a szinter szar perselyt furatkessel kivettem, majd PTFE perselyt nyomtam bele, 12h7 re dorzsaraztam. Azt az elemet amiben az a szar gumi tengelytomites van egy az egyben kidobtam. Csinaltam egy ujat szinten teflonbol, azzal a kulombseggel, hogy a zaroanya feloli atmerőt meghagytam 37 mm re. Az egeszet atfurtam 11,9 es furoval, majd a zaroanya feloli oldalra beszurtam egy szimering hazat, 12×28×7 es szimeringnek, majd a szimering bepreselese elott a 12 es tengelyfuratot feldorzsaraztam. Igy a tengely tomit, nem rohad, es ami a legfontosabb, a tengely ket helyen van megvezetve. Ha tudok ma teszek fel kepet hogy is nez ki.az a gumi tengelytomites szar, anno a Danuviaban volt ilyen, mindig konnyezte az olajat.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Patronos , tök jó , lehet krómozni a házat .
De hogy rögzíti bele ? Ráperemezi esztergán? Elegáns lenne egy autó első gólyaláb menetes végét levágni-átforrasztani az uralra , aztán a saját anyájával befogatni az elkészített patront .
Az így elkészitett szetett pedig árusítani tehetős CCCP mkp rajongóknak .Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 aug. 25, 12:26.
- 1 like
Leave a comment:
-
105 cm3, 50 % T22 orsóolaj és 50% transzformátorolaj vagy ÃÅ“БœÃ -10, ÃÂãà, ÃÂБ“-12â keveréke. A marhaságot félretéve, jó a hidaulika olaj. Nekem is az van benne.
Ha van valami használható ötleted a szár tömítésére, akkor azt szívesen venném. Tömít valamennyire, de nem az igazi.
Vagy kivágod az egész belét a francba, és belefaragsz egy kis Polski lengéscsillapítót:
http://kolyaska.pl/amortyzatory.htmlUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 aug. 25, 11:37.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Üdv Urak
Nem tuntem el, csak szabin voltam egy honapig. Tegnap alltam ujra munkába. Halad a motor szepen lassan, a szabadsagolasi ido miatt nem nagyon tudom csinalni sajnos. Ugyanannyi munka jut fele letszamra. Most a motorblokk valto egyseg van porondon. Bar most epp a hátsó telot faragom, nem tudom milyen olajat tegyek bele és mennyit. Idekint mindenki a hidraulika olajat mondja, mert picit surubb es jobban csillapit vele. Hetvegen megprobalok kepeket feltenni, remelem lesz rá időm. Ha valakinek van tippje hogy mennyi olajat tegyek a teloba azt nagyon megkoszonnem.
Leave a comment:
Leave a comment: