Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ez egy nagyon ide illő hozzászólás. Erről nem lehet lejönni. Amennyi időt, energiát és pénzt elnyomtam már ezekre a motorokra...ha minden órát amit ezekre a gépekre áldoztam 15€ val kifizetnének nekem már bőven milliomos lennék...
akik csak használják az autót , motort , és ólomból van a falábuk és botból a fülük . Viszont nem csinálnak gondot semmiből , nem hallanak „zörejeket” , hasítanak gondtalanul .
Nah most magamra ismertem!!!
Szerintem a lényeg, hogy élvezze az ember a járművét, ha túlságosan belemerül, elveszik a részletekben, csak feleslegesen idegeli magát és az életéből röppennek a drága órák! Amikor széthullott az enyém, csak annyit mondtam, hogy "több is veszett Mohácsnál" ... aztán ittam egy sört
Ezzel en is igy vagyok. De.... Meg kell normalisan csinalnom legalabb a teljes hajtásláncot a blokkal együtt hogy tudjak vele munkába járni. No meg a féket...ami gyakorlatilag annyit ér mint erdőtűzben a hangyapisi. A többi nem lesz tul csicsázva. Node mi az elvesztegetett óra? A garazsban csinálgatni a mocit, pár cigaretta, jópár sör.... Az utóbbiból minél többet fogyaszt az ember annál okosabb. Vagy a másik verzio asszonnyal gyerekkel elmenni függönyt venni az Ikeába szombat delután... Hat srácok, inkább kipucolom a blokkot az olajsárbol, még ha valaki akár bele is szart, minthogy az asszonnyal menjek függönyt venni..... Én imádom ezeket a ruszki dögöket turni... Biztos nem vagyok egyedül, hisz sokan nézik ezt a forumot....nem ok nelkul. ..
A tegnapi meg a mai nap henger és hengerfej pucolással telt. A hengerek okés, mert kokilla Öntvény, de a hengerfejek okádékul néznek ki. Sajnos idekint nem kapni trisót, igyhát marad a backofen spray... ha otthon leszek telibe gyöngyözöm őket. Remelem hogy jobban néznek majd ki. Hengerfúrás teren viszont tanacstalan vagyok..
kb mennyiért furnak meg magyarban egy hengert? ?
asszonnyal gyerekkel elmenni függönyt venni az Ikeába szombat delután
Pár bejegyzéssel feljebb írtál a hűtőbordákról, meg afféle "szépészeti" beavatkozásokról. Na akkor jutott eszembe, hogy én mikkel szórakoztam, és arra céloztam. Sok olyan dolgot csináltam, alakítottam a motoron, amit ha újból kezdeném másképp csinálnék- 16-os kerék, áttételekkel szórakozás, régi kezelőszervek, ültetés, wartburg generátor stb... mindegyiktől vagy szebb lett, vagy kicsit jobb, de jöttek hátrányok is szép számmal. No meg a fék, amit írtál! Én is lecseréltem, fentebb volt szóbahozva: Én Szolnokon Velkeiéknél csináltattam, olyan szürkés pofát ragasztanak mint amiről itt írtak. Kifűzött dobjaimat szabályozták, ragasztották újra a pofákat, illetve kellettek a féklapok is, hogy beszabályozzák az egészet. 2 agy, 4 pofa ragasztása, + szabályzás összesen 9 ezer jó magyar forint volt!
- - - Updated - - -
kb mennyiért furnak meg magyarban egy hengert? ?
Nekem 4 ezer volt/db.
akörül, nekem olcsóbb volt hazapostáznom a hengereket, mint itt fúratni....
Komment