Az M63, az M67-nek már vasperselyre öntött alubordái vannak (ha jól tudom, ott volt a váltás).
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr 650 Café racer, csináld magad de hogy?
Collapse
X
-
Az idei évben már hanyagolom a motort. Csaladapa vagyok...fát kell faragni, ajándékot csomagolni, sütni főzni. Kívánok minden kedves forumozónak, fórumot olvasónak, márkátol típustól függetlenül egy nyugodt, békés karácsonyt. Ilyenkor aki tud pihenjen. Menjen ki a teraszra balkonra egy csésze forralt borral, kapcsoljon ki, felejtse el a hátsó hajtást (mert sose lesz jó). Kis lazítás, stb. Persze én is le fogok menni a garázsba. Kicsit tapogatni, összerakom a fejemben a jövő évi tervet. De csak is szigorúan stuttgarter hofbraual a kézben. Most pihi van. Kívánom mindenkinek, hogy legalább ilyenkor tudja elfelejteni a napi gondokat. Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
- 10 likes
Komment
-
Köszönöm. Nagyon régi. 1941 ben gyártották. Típusa Adolf.....Stuttgartban készült. Pontosnak tűnik, bár még nem oráztam ki. A késeket is ät kell néznem, a kesmagasságot sem néztem még...majd januárban. Most át kell hogy kössem, 3x400V a feszültsege, nekem csak 220v van. Így az eredeti csillag bekötést átkötöm deltába, kap egy 35qF os kondit meg egy irányválto kapcsolot.
- 4 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép gép! És hasznos is.
- 7 likes
Komment
-
itthonra elég.
- - - Updated - - -
Mindenesetre aki tud esztergálni az tud egy ilyen régi paddal is, aki meg nem, az jobb ha csak nézi..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Nemes Pista
Láttam hogy a srác a 22x22 es kés után simán befogta a 18x18 as méretüt, utána meg csodálkozott, hogy leszurásnál nem esett le a munkadarab.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNincs rajta hoszmozgatás?
- - - Updated - - -
A régi gépeken még nóniusz sem volt!A szaki tudta mennyi az orsó emelkedése,és már a karállásából tudta a méretet.......
- - - Updated - - -
Lemezjáték
Itt az oktatás a baj. Csak CNC. De mondja meg nekem valaki , ha a gyartosoron elkopik egy tengely, le kell gyártani....írsz egy tengely miatt egy programot? ????
- 6 likes
Komment
-
Mir- Mur az nem repce olaj hanem nyakolaj!Régen a lapos szíj hajtású padon is fúrtak hengereket.Lehet hiper szuper a technika ha hozzá képest ostoba a kezelő. Az igazi szakmunkás képzés hiányára nálunk is most kezdenek rájönni csak az a probléma akik jelenleg oktatják azok is csak könyvből tanulták nem a satupad vagy a gép mellett.Nem olyan szakemberektől -mesterektől kik híressé tették a magyar szakembereket a világon! Ma is létezik képzés / mester képzés/ micsoda titulusok csak valós tudás nincs mögötte.
- 3 likes
Komment
Komment