OdinHEM eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr 650 Café racer, csináld magad de hogy?
Collapse
X
-
Ragassz rá egy matricát. Ahogy a játékokon. Magyarázd meg, hogy ebben bioimpedancián alapuló, neuro-pszicho akkusztikus sebességmérő van. A gép jeleket ad a vezetőnek, aki érzékeli a sebességet.
- - - Updated - - -
Wsievers: Rakj még rá 10-20 ledet és égőt akksiról. Meg kis villogtató elektronikát, zümmögőt. Tudomásom szerint a nem tilos az extra visszajelző lámpa. Találják meg a karácsonyfafüzérben, ami kell.
Nekem egy helyen azért nem vizsgáztatták le a Pancsit, mert nincs rajta index. Áttoltam egy másik helyre. Ott a srác a saját
derékszíját tette fel az ülésre és fotózta le, mert kell kapaszkodó.
Beindítani meg se próbálták, én is fél óráig rugdostam az udvaron.
- 5 likes
Komment
-
Ezért a sok E betűért ment a hercehurca...ezek a cuccok csak ideiglenes jelleggel kerültek fel.Everything is better when you decide you don't care.
- 5 likes
Komment
-
Félreértetek. Nem ebben az országban fog vizsgázni a Nyipró.
Vas Csabitól jön még két új kipufogókönyök a projekthez. A tükröket felszereltem. Beindult a vas elsőre, kész vagyok."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem leszek ott, ez a lényeg. Csak a motor megy, én nem. Bolondbiztosra kell megcsinálni mindent.
Szépen képekkel hogy melyik karbin melyik bizbaszt hogy kell állítani ha ezt meg azt csinálja a gép
Abból amit Keszin láttam szerintem átfutnák az első oldal felét, rápillantanának a következő 3-4 oldalra és inkább nem indítanák be
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRagassz rá egy matricát. Ahogy a játékokon. Magyarázd meg, hogy ebben bioimpedancián alapuló, neuro-pszicho akkusztikus sebességmérő van. A gép jeleket ad a vezetőnek, aki érzékeli a sebességet.
Hát nálam ez az érték idén sem lesz rögzítve
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem vizsgáztatták le a Pancsit, mert nincs rajta index.
Persze a gond ott kezdődik hogy akárhová mész ügyet intézni ebben a drága országban az ügyintézőknek fogalmuk sincs a jogszabályokról amik alapján dolgozniuk kellene. Ehhez társul még egy jó adag hülyeség is, a vége meg az hogy olyan jogszabályokat találnak ki amik soha nem is voltak. De azt ugye egyszerűbb mint utánanézni...
Komment
-
A motorkerékpárok hátsó lámpáinak követelményeit meghatározó, az 1958-as ENSZ-EGB egyezményhez tartozó, 50. számú előíráshoz Magyarország 1988. 11. 14-én csatlakozott. Az e dátum előtt forgalomba helyezett új járművek esetében nem ildomos kérni, hogy a hátsó lámpa jóváhagyási jellel rendelkezzen. Ez a dátum sem azt jelenti, hogy Magyarországon nem lehetett forgalomba helyezni jóváhagyási jel nélküli motorkerékpárokat. Az előírás szövege szerint Magyarország ettől kezdve nem utasíthatta el olyan járművek forgalomba helyezését a lámpa miatt, ha az megfelelt az előírásnak.
A fényszórónak nem nézek most utána, de hasonló a szitu.
- - - Updated - - -
Félreértetek. Nem ebben az országban fog vizsgázni a Nyipró.Everything is better when you decide you don't care.
- 8 likes
Komment
-
Az E betűről itt németben:
Ha ott van akkor örülnek, mert ott van és minden simán megy. Ha nincs ott akkor nekiállnak a jogszabályokat lesni, ami órabéres buli. Azért tanácsoltam Wsievers szaktársnak az e betűs lámpák installálását, mert mint pénzben mint sikerben megéri. Én mindig a gyári lámpát teszem fel elől hátul, de nekem már benn van az E betű.
Hát ez ilyen lett:
- 6 likes
Komment
-
Itt tartok most. A blokkon minden csavar sárga horganyozott, viszont a motor többi része ezüst. A hátsó telókat ugyanúgy módosítottam, mint a múltkor. A generátor gyári csapágyai helyett 6203C3 csapágyakat raktam be. Mivel a gyári csapágy szélesebb, ezért tavtartokat esztergáltam. A ventilátor felöli oldalon a tengelyre kell a gyűrűt illeszteni, a fogaskerek felöli oldalon pedig a csapágy külső gyürűjénel hezagolunk.
- 7 likes
Komment
Komment