Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dnepr 650 Café racer, csináld magad de hogy?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv Urak. Lassan kész a blokk. Jövő héten jön meg a horganyzás, sárga lesz minden csavar a mocin, mint gyárilag volt. Wsievers, hogy halad a motor papirozÍ sa? Ha kellek írj nyugodtan! Remélem hogy a jövő héten készre tudom a blokkot, utána jön a váltó, majd a vÍ z homokfujása és fényes feketére festése.

Komment

A simson hátsó lámpát az eredeti furatokkal tedd fel. Csinálni kell hozzá egy kozdarabot, extrába semmiképp ne furj.

Ma megjött a szám nélküli mw650 vázam. Az ősszel megy bele az imz 650 blokk.

Komment

mért nem megy így?
        Neked semmi sem elég?

A tied hangosabb!!!!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Wsievers
          ...Vagy a benzinjük jobb, vagy az aszfaltjuk rosszabb, hogy már kátyúzni kellett ott az utat ahol próbálgatni szokta, hogyan harap a gép...

Komment

Üdv Urak. Elkészült a blokk, ezzel a sárga horganyozott csavarokkal is jól néz ki. Holnap teszek fel képeket. Most a váltót rakom össze, már 5x szétszedtem, remélem mostmar jó lesz a hézagolása. A két hátsó teló is kész, már csak a horganyozasra várok. A jövő héten jön a váz. Anno valaki bobbert akart faragni belőle és mindent leszabdalt a vázról. Vissza kell hegesztenem a komplett akku tartó részt, a lengőnyereg felfogatásait. Ja az alsó sztender csövét már alapból mindig cserélem mert szinte mindig kiszakad és hátra hajlik az egész szar. Bár a blokkon és a valton minden csavar sárga, ennek ellenére a vázon és minden más alkatreszen ezüst színű lesz a horganyozas. Hisz a motor matt fekete vázat fog kapni ezüst tankkal és sarvédőkkel. Majd meglátjuk hogy fog alakulni.

- - - Updated - - -

Egy kis szösszenet

Mielőtt osszeraktam volna a blokkot készre, kiderékszögeltem a hajtókarokat. Kotorasztam a ladakban, mert ugye egy igazi dneper rajongónak van alkatreszből elég. Egyrészt mindig kell a csodálatos ukrán konstrukció miatt, másrészt meg az ember szereti néha át turni a kincseket. Találtam egy alig használt dugattyút. A furatokat feldörzsáraztam, nehogy már az új dugattyút nyuzzam. Mindent szépen megcsináltam, a dugók szépen szaladtak a hengerekben. Eljött az osszerakas ideje. Dugattyú felmelegit ahogy kell, majd neki álltam szépen össze rakni, lennt volt velem a gyerek a garázsban, mire észbe kaptam a kisfiam az esztergárol lejött folyóforgácsot szopogatta, így véletlenül felcsereltem a hengereket. Hiba volt. Derekszögelésnél mindent szépen párosítani! Hengert a dugattyuval, hajtokarral.

Hengerfej tömítés...az a gyári réz lemez az úgy ahogy van szar. Vettem opel astra c16nz motorkodú hengerfej tömitést, abból finoman kívántam 2 db gyűrűt. A furatatmerö 79mm, viszont mivel ez préselhető, ezért ez tömít is. Mára ennyi, holnap jönnek a képek.
            Utoljára szerkesztve a következő által: Nemes Pista; 2017 febr. 17, 00:20.

Komment

az ember szereti néha át turni a kincseket.
              gyerekkoromban öregapám vaszakosládájában kotrás volt az egyetlen szórakozás téli estéken, mert ugye TV még tervben sem volt.
              Valószínű ha műkincsek lettek volna a szobában, akkor most nem a rozsdás vasak érdekelnének.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása
                Randa, mint a bűn, de működik.
                Képet!

Komment

Ez így már rendben van. A reflektor visszajelző kék színű legyen. Ezzel így már át fog menni! A blokkot jól takaritsd le! Olajfojas a vizsgán ne legyen! Arra a kb 10 percre legyen száraz a blokk. Utána már mindegy.

Komment

Be sem indítják műszakin általában kivétel ha csak járó motornál tudják ellenőrizni a villamos berendezéseket.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása
                      Tessék, ha neked ez kell :
                      [ATTACH=CONFIG]35448[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]35449[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]35451[/ATTACH]
                      Ezért a sok E betűért ment a hercehurca...ezek a cuccok csak ideiglenes jelleggel kerültek fel.
                      Az a hátsó lámpa tényleg elég ocsmány. De legalább szabályos

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Be sem indítják műszakin általában kivétel ha csak járó motornál tudják ellenőrizni a villamos berendezéseket.
                      Nekem még sosem kelletett beindítani a Pannóniát. Pedig világítás csak járó motornál volt. Most meg, robogó gyújtással már nem is kellesz beindítani.

Komment

Most meg, robogó gyújtással már nem is kellesz beindítani.
                        Igen az akkor is tölt,ha áll a motor
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Idekint bizony beinditják a kipufogó gáz miatt.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Igen az akkor is tölt,ha áll a motor
                            Sajnos még nem. De a világítás aksiról megy.
                            Nemes Pista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Most elképzeltem hogy a Pannónia kipufogóba bedugják a szondát, én meg beindítom. Tavalyi benzinnel, 1:20-as keverékkel, hidegen, szívatóval
                            Pár másodperc után a műszer meg nem mér semmit mert a csöve eltömődik az olajtól

Komment

Nem várt problémák !

- - - Updated - - -

Ezért a sok E betűért ment a hercehurca.
                              Az élelmiszereken, meg pont az a baj !

Komment

Ne aggódj. A Dekra rendszerben ( ez az összes forgalomban lévő gépjármű műszaki adatait és használati útmutatóit tartalmazza) megvan a Te motorod is. Be tudják indítani.

Kétütemű motoron alapból nincsen Abgas Grenze, 4 ütemün is csak 1995 től, de attól függetlenül megnézik.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X