Üdv Urak. Lassan kész a blokk. Jövő héten jön meg a horganyzás, sárga lesz minden csavar a mocin, mint gyárilag volt. Wsievers, hogy halad a motor papirozÍ sa? Ha kellek írj nyugodtan! Remélem hogy a jövő héten készre tudom a blokkot, utána jön a váltó, majd a vÍ z homokfujása és fényes feketére festése.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr 650 Café racer, csináld magad de hogy?
Collapse
X
-
Üdv Urak. Elkészült a blokk, ezzel a sárga horganyozott csavarokkal is jól néz ki. Holnap teszek fel képeket. Most a váltót rakom össze, már 5x szétszedtem, remélem mostmar jó lesz a hézagolása. A két hátsó teló is kész, már csak a horganyozasra várok. A jövő héten jön a váz. Anno valaki bobbert akart faragni belőle és mindent leszabdalt a vázról. Vissza kell hegesztenem a komplett akku tartó részt, a lengőnyereg felfogatásait. Ja az alsó sztender csövét már alapból mindig cserélem mert szinte mindig kiszakad és hátra hajlik az egész szar. Bár a blokkon és a valton minden csavar sárga, ennek ellenére a vázon és minden más alkatreszen ezüst színű lesz a horganyozas. Hisz a motor matt fekete vázat fog kapni ezüst tankkal és sarvédőkkel. Majd meglátjuk hogy fog alakulni.
- - - Updated - - -
Egy kis szösszenet
Mielőtt osszeraktam volna a blokkot készre, kiderékszögeltem a hajtókarokat. Kotorasztam a ladakban, mert ugye egy igazi dneper rajongónak van alkatreszből elég. Egyrészt mindig kell a csodálatos ukrán konstrukció miatt, másrészt meg az ember szereti néha át turni a kincseket. Találtam egy alig használt dugattyút. A furatokat feldörzsáraztam, nehogy már az új dugattyút nyuzzam. Mindent szépen megcsináltam, a dugók szépen szaladtak a hengerekben. Eljött az osszerakas ideje. Dugattyú felmelegit ahogy kell, majd neki álltam szépen össze rakni, lennt volt velem a gyerek a garázsban, mire észbe kaptam a kisfiam az esztergárol lejött folyóforgácsot szopogatta, így véletlenül felcsereltem a hengereket. Hiba volt. Derekszögelésnél mindent szépen párosítani! Hengert a dugattyuval, hajtokarral.
Hengerfej tömítés...az a gyári réz lemez az úgy ahogy van szar. Vettem opel astra c16nz motorkodú hengerfej tömitést, abból finoman kívántam 2 db gyűrűt. A furatatmerö 79mm, viszont mivel ez préselhető, ezért ez tömít is. Mára ennyi, holnap jönnek a képek.Utoljára szerkesztve a következő által: Nemes Pista; 2017 febr. 17, 00:20.
- 4 likes
Komment
-
Az a hátsó lámpa tényleg elég ocsmány.wsievers eredeti hozzászólásaTessék, ha neked ez kell
:
[ATTACH=CONFIG]35448[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]35449[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]35451[/ATTACH]
Ezért a sok E betűért ment a hercehurca...ezek a cuccok csak ideiglenes jelleggel kerültek fel.
De legalább szabályos
Nekem még sosem kelletett beindítani a Pannóniát. Pedig világítás csak járó motornál volt. Most meg, robogó gyújtással már nem is kellesz beindítani.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBe sem indítják műszakin általában kivétel ha csak járó motornál tudják ellenőrizni a villamos berendezéseket.
- 3 likes
Komment
-
Sajnos még nem. De a világítás aksiról megy.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen az akkor is tölt,
ha áll a motor
Most elképzeltem hogy a Pannónia kipufogóba bedugják a szondát, én meg beindítom. Tavalyi benzinnel, 1:20-as keverékkel, hidegen, szívatóvalNemes Pista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIdekint bizony beinditják a kipufogó gáz miatt.
Pár másodperc után a műszer meg nem mér semmit mert a csöve eltömődik az olajtól
- 4 likes
Komment

Komment