Kész vagyok a szereléssel. Világít, dudál már az új szerelvényekkel is. Viszont a gyujtáskapcsolóm 2 izzós Izs. Nagyon szépen elterveztem, hogy az eddig üresjelzőként funkcionáló , a sima váltó beszerelése után funkcióját vesztett zöld jobb oldali visszajelzőm fényszóró visszajelzővé kötöm át. Csak mivel az direkt +ot kap(amikor akar), és a lámpánál is a + van, így aztán most mindenféle kombinációkban világít. Kell nekem egyáltalán kínlódnom a visszajelző megteremtésével? Végső soron teszek fel egy külsőt.
- - - Updated - - -
Nah. Elszeparáltam mindent mindentől zsugorcsövekkel, egy nem galléros izzóra ráforrasztottam a drótokat, és lezsugorcsöveztem azt is. Egyik oldal a távolsági fülére, egy a testre. Mekkora macera, hogy minden visszaalakítható legyen.
A Simson hátsó lámpa szépen megáll a ferdére vágott fekete elektromos kötődobozon(ami szépen felvette a sárvédő ívét-stabil lett a rendszer), de így elég volt az FP-230 eredeti két alsó furata, és nem világítja az eget a Simsonlámpa. Randa, mint a bűn, de működik.
- - - Updated - - -
Nah. Elszeparáltam mindent mindentől zsugorcsövekkel, egy nem galléros izzóra ráforrasztottam a drótokat, és lezsugorcsöveztem azt is. Egyik oldal a távolsági fülére, egy a testre. Mekkora macera, hogy minden visszaalakítható legyen.
A Simson hátsó lámpa szépen megáll a ferdére vágott fekete elektromos kötődobozon(ami szépen felvette a sárvédő ívét-stabil lett a rendszer), de így elég volt az FP-230 eredeti két alsó furata, és nem világítja az eget a Simsonlámpa. Randa, mint a bűn, de működik.
Komment