Ha az utolsó fogassal végeztem visszahuzom a kést es úgy húzom ki a furatbol.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr 650 Café racer, csináld magad de hogy?
Collapse
X
-
Ha az utolsó fogassal végeztem visszahuzom a kést es úgy húzom ki a furatbol.jele?Egyik elviselhető visszahúzás volt a megálított gépnél hátratekerni,így egy csík maradt(és a beállítás is).
Bocs,nem akartam ennyire belemászni!
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2016 nov. 18, 17:46."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Oooo nincs ezzel baj. Ezért fórum a fórum. Én (sokan mondják hogy túl precíz vagyok), engem nem érdekel hogy marad e a fogas vagy nem. Ha csinálunk valamit, kioraztuk, már 5x fogtuk be, kopogtattuk hogy jól szaladjon, akkor a fogas a legkevesebb....Utoljára szerkesztve a következő által: Nemes Pista; 2016 nov. 18, 20:29.
- 2 likes
Komment
-
Szeretem ha a fórumon vita és kötöszködes nélkül beszélünk meg dolgokat. Nem lehet tudni hogy kinek van miben tapasztalata. Hisz jó, ha valaki már kikaparta a gesztenyét, de az a legjobb ha ezt meg is osztja velünk. Ezért osztok meg én is mindent amit tudok. ...
- - - Updated - - -
A fórum olyan szaktarsak gyülekezete, akik egy érdeklődési körben mozognak. Megha az legyen is a csak kifejezetten szenvedni szeretö, állandóan furcsa , motorból jövö hangokat hallo, hátsó hajtás miatt rettgö emberek gyülekezete. Ezt mindenkinek be kell vallani....kisgyerek módjára várjuk a postát mikor valamit rendelünk a centralétol, pedig tudjuk ,hogy ami jön az szar. Faragni kell mindent....de mi szeretünk faragni....
- 9 likes
Komment
-
Pffff....témánál vagyunk.
Kifurtam a blokkot alul. Így a fogaskerekeknek lesz rendes kenése.
A blokkot mindig lefujom wd40 el, majd rezes kefével atdörgölöm. Csodaszép felületet ad, fényes és olyan mint a frissen öntött alu. A gyöngyözés szép, de nem a dnepernek valók ezek a modern világi dolgok. Nekem a gyöngyözött dnepr blokk olyan mint a piros Trabant...biztosan szép de nem eredeti.
- 6 likes
Komment
-
Az is jó. Én most vettem polirpárnát a fényező boltban. Van bordó (az a durva), és van szürke színű, ami a finomabb. Én a pirosat vettem, és bár hihetetlen, de idekint is lehet venni Brigeciolt. Van belőle az emulzios meg a Brigeciol2000 ami áztatni jó (nekem a kraz hengerfejekröl egy hét alatt szépen leszedett minden retket), viszont alu fenyesiteshez jobb az emulzios. Én így csináltam...ez lett az eredménye
Én csak a karbikat szoktam gyöngyöztetni, egyszerűen nincs kedvem egy napig suvickolni öket. Már látom hogy a gyöngyözéssel foglalkozó Szakik az öntöttvas üllön egyenesitik a kaszát....
- 5 likes
Komment
-
A Brigeciol itthon olyan drága lett, hogy egyszerűbb tiszta gázolajat használni a mosáshoz. A 2000-resre pedig figyelni kell, mert ha sokáig hagyod benne a cuccot akkor megmarja...Én porlasztókat áztattam benne, de csak estétől reggelig, az pont jó volt... Itt a példa:
Ural.HU - M61 Porlasztó
- 2 likes
Komment
-
De mondjuk azt megjegyzem, nem mindegy hogy milyen az ötvözet. A karbi anyaga AlCu, viszont a sima négykilences alut nem bántja. Régebben volt Danuviám, azt a fos ötvözetet. Mintha szú rágta volna meg az alut....jó szar volt polirozni. De gyöngyözni is, fel pikkelyesedett..
- - - Updated - - -
bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe nem ennyire..
[ATTACH=CONFIG]34441[/ATTACH]
Persze nagyobb kiszerelésben lehet olcsóbban is szerezni.
Miért ilyen drága? Pedig ide még ki is kell hozni..
- - - Updated - - -
Ja....és szetporladt a kilometerora hajtasháza...
- 1 like
Komment
-
Megjött a tányérkerék kúpkerék páros. Lengyel gyártmány, meglátjuk... A jövő héten a cégnél megnézem Rockwellel milyen kemény ez és a gyári. 9/35 az áttétel, nem lesz oldalkocsi, így majd 4 esben kis fordulaton tudok 90 körül menni.
Megjött a tömítő paszta is. Eddig Elring Curil T -t használtam, ez most másik fajta. Majd meglátjuk..
- 4 likes
Komment
Komment