Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr 650 Café racer, csináld magad de hogy?
Collapse
X
-
Ez nekem is nagyon tetszik. Azért kíváncsi vagyok, hogy elfér-e a kardántengely a gumi mellett.Már régóta gondolkodom egy ilyenen..
- - - Updated - - -
Ez egy sima utcai gumi. A negyvenes évektől nagyon elterjedt volt az USA-ban. Sőt a Sunbeam S7-et is ilyen gumival szerelték.Én azért nem vagyok meggyőződve evvel az első kerékkel a könnyű kanyarodásról ez inkább emlékeztet egy homokfutóra.
Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Egyértelmű,mert vannak akik megveszik akkor is ha tudják,hogy túl olcsó,megnyugtatják magukat azzal,hogy jól tudnak alkudni később mikor rájönnek lapítanak,hacsak nem ők adják a tippet!de vajon miért is?.
Egyértelműen, nem átlag emberek,éppen ők tudnának legtöbbet tenni ellene!Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 jan. 06, 22:19."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Ez nem éppen így van... Az a helyzet, hogy egy sivatagi BMW vagy Zündapp alkatrészenként sokkal többért értékesíthető, mint komplett gépként. Az viszont igaz, hogy általában megrendelésre történik a lopás...vannak akik megveszik akkor is ha tudják,hogy túl olcsó,megnyugtatják magukat azzal,hogy jól tudnak alkudni
- 2 likes
Komment
-
Kedves Zoli!
Nincs azokban már újszerű egy se,legfeljebb felújított,de leginkább újra festett.A kocka EAN (EAN 340),technikailag csak annyival különbözik az EAN 1000-nél,hogy főorsó fordulatszáma nyolc,de nincs kiszerelhető ágybetét,a norton a lakatszekrény ugyanaz és az öntvények minősége sem jobb.
Inkább vegyél még az EAN mellé,egy E2N,vagy EMU 160-200-as gépet,amelyen az apróbb pontosabb munkákat meg lehet csinálni!
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
De esetleg egy ilyen ládás , amit megrendelt a TSZ , aztán a volt elnöknél tették le mert pont ott volt az IFA daru . Ugyanis pont építkezett az elnök . Csinálták a gyerekéknek az új házat . Aztán valahogy pont akkor lopták el a -rendszert 89 ben . A TSZ -t is felosztották , mindenki vitt valamit . Az eszterga meg pont ott maradt . Aztán az elnök fia meg feljött pestre informatikusnak . Aztán mostanában halt meg az öreg - a gyerek meg eladná mindkét házat , a sok szart : pannóniát ,szabolcs áruszállítót , a 407 Moszkvicsot , meg minden vackot olcsón egyben odaadná valakinen ....
Aztán ez pont a boltban derülne ki ..... kis beszélgetés , ez az amaz ...

- 4 likes
Komment
-
Nekem sajnos nem ilyen srófos az agyam.Azt mind el tudom képzelni,hogy sok olyan előfordult amit leírtál,de az ilyen embereknél nem sok becsülete volt az olyan dolgoknak,amivel csak dolgozni lehetett,-ha van is ilyen annak régen rozsdás minden porcikája,-mert ezek a dolgok,még raktározásuk kapcsán is ápolást igényelnek.
A múltkor feltettem valahová a Jófogás egy hirdetését,egy EMU 160-ról,Szegeden hirdették 30-35 ezerért.A gép hiányos,hiányzik a szegnyereg,a kéziszán és a gép lábazata,de a fokozatnélküli váltó meg volt hozzá.Azt érdemes lett volna megvenni.Gépalkatrészként nagyon olcsón be lehet szerezni a hiányait,vagy marógépen a gépállványon kívül le lehet gyártani és egy nagyon jó kis gép az apróbb dolgok elkészítésére.Az értéke egyben működőképesen 200-300 ezer.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Hasonló volt a BUDAPEST VULKÁN-esztergám a tsz-időkben eklküldték felujitani de hamarabb kaptak egy uj gépet és felujitás után az eresz alatt tárolták,laposziías volt(gondolom levágták kiskapusaroknak)a fólia lerohadt és utána a szánok,két hónapig hántoltam,drótkeféztem az alkatrészeit,hibátlan volt a csapágyazása kereszt és kéziszán ujszerű,nóniuszt újat kellett csinálnom,meg tekerőket mert féloldala elrohadt,átalakitottam ékszíjasra de nem szerettem elképesztő hangzavart csinált a nyitott fogaskeréksor.az én kis tákolmányommal kenterbe vertem a menetvágáson kívűl ahoz meg mindig fogaskereket kellett cserélni akkor meg az előtolás is megváltozott a hőskorban jó volt,nekem zajos és lassu.... masziv gépet kell venni,nem a tanulógépeket!!!!de az ilyen embereknél nem sok becsülete volt az olyan dolgoknak,amivel csak dolgozni lehetett,-ha van is ilyen annak régen rozsdás minden porcikája,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Ennél kisebbet nem veszek .
A havernál most javítódik egy EAN nagyságu román valami . 2,2 w motor 750 x 180 , edzett ágy -kivehető de sokkal hosszabban mint az EAN . Így normálisan rá lehet tenni valami nagyot . Az a baja hogy valószinü nekiengedték előtolásban , koppra aztán ugrot két fogaskerék néhány foga . Az benn az érdekes , hogy az ágyazat öntvénnye olyan szellős áthidalt, kikönnyített pókhálós . Jópofa , szokatlan de maszív . Kicsit zavar a 750 , de ha kész jobban megvizslatom . Meg ami nem tetszik , hogy a főórsó szerntem kisebb mint az ean . ( nem mértem csak benéztem .
- - - Updated - - -
...na ugye , vannak ilyen dolgokmátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHasonló volt a BUDAPEST VULKÁN-esztergám a tsz-időkben eklküldték felujitani de hamarabb kaptak egy uj gépet
- 1 like
Komment
-
Román gépet és egyáltalán akármit is amire az van írva Made in Romania,-a házba se engednék be soha,-azért mert Romániának szerintük a Tisza a határa.Nem is olyan régen nyilatkozta ezt egy agyament Román politikus.Nem vagyok nacionalista,nem vagyok irredenta,-volt-ahogy volt,de azért él bennem annyi nemzeti büszkeség,hogy húzzák a farkukra a gyártmányaikat,mert abban biztos vagyok,hogy a legjobb sem veszi fel a versenyt a legsz@rabb Magyarral.
A tolvajoknak szokott feljebb állni,ha számonkérik rajtuk a cselekményeiket és,ha eltelt egy kis idő a lopott holmi birtoklásában,akkor még nekik áll feljebb,ha tudtukra hozzák,hogy bitorlók.
Na megint alászaladtam
- 7 likes
Komment
-
Az lehet, viszont az általam említettek 5,00-16-osak.Német Birodalmi Szabvány 16" × 4.5"
Meg aztán egy szabvány gumiméret mögött nem biztos, hogy koppintást kell feltételezni. Nekem általában tetszik minden pufi gumival szerelt motor, csak kár, hogy ezek a BMW-k meg Zündappok mindig homokszínűre meg zöldre vannak festve. 
Meg nem használják őket szólóban.
Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Ami valószínűleg nem véletlen,kicsit ormótlanokcsak kár, hogy ezek a BMW-k meg Zündappok mindig homokszínűre meg zöldre vannak festve. Meg nem használják őket szólóban.
,túlméretezettek,hogy bírják az oldalast és a nehéz rakományt.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
Azt nem kétlem rengeteg munka rejlik benne.
Komment