(megjött a cucc -gyönyörü csak még nem tudtam rápróbálni -akkor hívlak )
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr 650 Café racer, csináld magad de hogy?
Collapse
X
-
Ma ki akartam ütni a szelepvetzetöket. 3 kijött, egy ocsmänyul be van rohadva.majd kifurom. Ugyis midegyik szelepvezetö furatra rä kell dörzsaraznom. ez is ahogy eppen sikerült ugy lett kimunkälva. ma megjött a kettö k750 hengerfejem, a heten jönnek a hengerek, es amint talalok normalis blokkhazat jön a blokk is. mert vettem egy m72 väzat. csak nem birok megnyugodni, nekem kähetötven köllött.....
- 3 likes
Komment
-
Ájnzélábnáme kisasszony, Ájnzélábnáme! Hát nem érti, hogy mit akarok? - Micsoda okmányirodás jelenet lenne ebből!
Ha jól tudom az SVA esetében legalább egy fődarabnak egy már korábban regisztrált gépjárműből kell származni. Mondjuk nekem ez a német lazaság továbbra is furcsa, de mindegy, vigyázzatok rá.
Csalnak az autógyáraik, hazudnak a bankjaik, micsoda imázsrombolás folyik ott a hanyatló nyugaton, ráadásul minden szovjet romot hagynak felrendszámozni, közben meg Putyinnal riogatják a kisdedeket. Ki érti ezt?Everything is better when you decide you don't care.
- 7 likes
Komment
-
Az autó gyárban dolgozó amerikai munkások módosították a VW szoftverét, én szeretem a bankomat, még kezelési költséget sem fizetek. Belföldön ingyen van a kártyás fizetés és az átutalás. Nem riogat itt senki senkit putyinnal, onnan jön az olaj meg a földgáz. Nem tudom Magyarországon mi megy a tv-ben, de a politika nem érdekel. Nem értek hozzá, nekem jó itt. Normálisan élünk a családommal, nincsenek anyagi gondokbol származó viták. Nekem ez bőven elég. Rosszul tudod az SVA t. Ha odaviszel egy fellelt 2. VH s motort, nem tudod lepapirozni mert nem volt regisztrálva? Dehogy... Ez nem Magyarország, megvettem rendbe van müszaki van akkor kap papírt.
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Az a normális,nem ez a bürokratikus és mégis minden megoldható korrupciós berendezkedés,de azért mindenki nem költözhet külföldre.A magam részéről maradok,hiába jobb bárhol a világon a hazám Magyarország,itt nőttem fel,itt vannak a barátok és ismerősök,-számomra elképzelhetetlen máshol tartósan élni.Tudom én azt jól,hogy erre azt lehet mondani,-akkor ne járjon a pofám és üljek nyugodtan a langyos f.sban,de erre csak azt tudom mondani,hogy azoknak az országoknak a polgárai,ahol egyszerűbb és jobb az élet,-azok kiharcolták maguknak és megérdemlik.
Mi azonban Magyarok vagyunk,-tehát tartsunk szét és csak a saját pecsenyénk a fontos.
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 okt. 13, 22:07."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
-
Nemes Pista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt pl a vázszám és papír nélküli (!!!!!!!!) motor is forgalomba helyezhető.
A komplett új járművekre persze érthető, de egy veteránt összeépítéssel is forgalomba lehet helyezni, aminél gyakori, hogy a számozott fődarabokat is innen-onnan veszi az ember, mondjuk börzén. Ezek ingóságnak számítanak, semmi nem írja elő, hogy írásos szerződést kell kötni, (Az ingatlan más, meg a gépjármű is, de ezek alkatrészek.)
Naponta kötünk egy csomó szerződést (kenyeret, újságot veszünk, cipőt, telefont stb.), és senkinek nem fordul meg a fejében, hogy írásba kellene foglalni, vagy hogy a rajtunk lévő cipő, óra, nálunk lévő telefon ne a miénk volna. Miért kell itt igazolni másként?! Ráadásul csak a váz és a motorblokk héja számozott, a többi ezer alkatrész nem. Ott hogyan igazoljuk???
Tényleg az a normális, ha a te birtokodban van, nyilatkozol róla, hogy a tiéd, úgy vetted a börzén, hogy az eladónak átadtad a vételárár, ő meg neked az alkatrészt, egymás tenyerébe csaptatok, és kész. E helyett tulajdoni láncolat igazolását kérik, ami legtöbbször lehetetlen.
Nyilván ha kiderül, hogy hazudott a tulaj, és lopta, menjen börtönbe, és ha lopott, adja vissza a tulajdonosának, aki jelentkezett érte.
Valami ilyesmi volna a normális...Nem tudom, hol csúszott meg nálunk ez a dolog, hol van a kutya elásva?!?...Volt idő amikor nálunk is elég volt nyilatkozni az összeépítésnél.Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2016 okt. 13, 20:08.
- 6 likes
Komment
-
es amint talalok normalis blokkhazat jön a blokk is. mert vettem egy m72 väzat.
A hengerfejeket nézd meg, a "cipősarok" mérete lehet különböző!"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
Komment