Megkímélt , szobában tartott nagyrészt felújított Horex igényesnek eladó!
Darabokra szedtem, egy napot 20% ecetben ázott, pezsgett is, vagy kosz vagy az aluminium
Ma ráfújtam hidegindítót, mert az másra sem jó
Aztán elmentem a gumishoz és megkértem adjon bele sűritett levegőt, Szoval BECSÜLETESEN KIPUCOLTAM
hAZA, ÖSSZERAKTAM DE NEM MERTEM BEINDITANI MERT TARTOTTAM TŐLE HOGY ÚGYSEM INDÚL
ebéD , de Csak FÚRTA AZ OLDALAM
RUGÁS, SEMMI, rugdosás SEMMI
gYERTYA Ki BENZIN A HENGERBE RÖGTÖN HARAPOTT,
aZTÁN PORLASZTÓVAL MEGINT SEMMI. Szikra szép
Levettem az úszófedelet és benzin peremig öntöttem.
Indulás semmi, újabb benzin a hengerbe , csak felpörög
Gyertyacsere kínomban, csak... Nézem nincs szikra. 3 gyertyát néztem, darab szikra sincs.
Figyelem a töltésjelzőt, megszakitáskor erősebben, amikor zárva a megszakitó gyengébben világít, Nem annyira, mert az akksi töltve és erős, tehát a megszakitót nem is macerálom
Mindezeket két egyforma Pannonia porlasztóval játsza el
Most gyufát keresek és kisbaltát, az se érdekel hogy tűzgyújtási tilalom van/ha van/
Darabokra szedtem, egy napot 20% ecetben ázott, pezsgett is, vagy kosz vagy az aluminium
Ma ráfújtam hidegindítót, mert az másra sem jó
Aztán elmentem a gumishoz és megkértem adjon bele sűritett levegőt, Szoval BECSÜLETESEN KIPUCOLTAM
hAZA, ÖSSZERAKTAM DE NEM MERTEM BEINDITANI MERT TARTOTTAM TŐLE HOGY ÚGYSEM INDÚL
ebéD , de Csak FÚRTA AZ OLDALAM
RUGÁS, SEMMI, rugdosás SEMMI
gYERTYA Ki BENZIN A HENGERBE RÖGTÖN HARAPOTT,
aZTÁN PORLASZTÓVAL MEGINT SEMMI. Szikra szép
Levettem az úszófedelet és benzin peremig öntöttem.
Indulás semmi, újabb benzin a hengerbe , csak felpörög
Gyertyacsere kínomban, csak... Nézem nincs szikra. 3 gyertyát néztem, darab szikra sincs.
Figyelem a töltésjelzőt, megszakitáskor erősebben, amikor zárva a megszakitó gyengébben világít, Nem annyira, mert az akksi töltve és erős, tehát a megszakitót nem is macerálom
Mindezeket két egyforma Pannonia porlasztóval játsza el
Most gyufát keresek és kisbaltát, az se érdekel hogy tűzgyújtási tilalom van/ha van/

Komment