Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Horex motorkerékpár szerelése, teleszkóp, küllőzés, stb.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én csak a forrasztó ónos megoldást ismerem:
    Hallottam róla de gyakorlatban nem próbáltam. Gyertya a hengerfej oldalán. Egy szál cint a szelep-dugattyú találkozásához eljuttatni megbizhatatlan/lehetetlen

Igen, hengerfej-henger le. Örülnék gyűrű problémának, de abból is három van, valami kompressziónak akkor is kellene lenni
    Igaz hogy rutinmunka annyiszor szét/összeraktam már, de nagyon unom
    OFF ugyan
    és van két nő körülöttem akik eszik az idegeimet/már bocsánat/
    Gázkonvektor csere. A régit itthagyták a szerelők a szobában, nem bírom kivinni egyedül a vasazóknak. Egyedül maradtam mint a Hegylakó
    ON
    Kiváncsi vagyok nagyon a hibára
    Jankó51 és movisz kedvelte ezt.

Komment

Szenvedtem rendesen mert már a fene se tudja mihez milyen kulcs és mi után mi következik
      Végre hengerfej lent
      Rátenyereltem a hengerre , ami ugye nem egy tuti tömités és megforgattam a berugókarral. Nem tudtam leszoritani, szivásnál majdnem berántott
      Hengerfej most a konyhaasztalon amit vissza kell foglalnom szerelés/tesztelés céljára, holnap
      Majd jól körbevilágitom a henger belsejét esetleges repedést keresve és felöntöm a hengerfejet, mármint a szelepeknél benzinnel, ereszt-e vagy nem
      Szerintem nem! Állok egy pezsgő fogadást
      Jó lenne ha lenne itt olyan aki már látott Horexet belülről

Tudjátok mi lesz a végeredmény? Hibát nem találok, összerakom , lesz kompresszio és indulni is fog
      Én nagyon szeretem ezt a motort, mert anyám vette nekem amikor 22éves voltam, szoval emlék, és azt mondtam , ezt soha el nem adom
      Bár tudnám üzemképesen eladni. Láttam pár öreg szerelő hagyatékát, mivé lettek, kótya-vetye

Van a közelemben egy műhely-áruda Kétszemélyes robogókat árulnak és javitanak. Anno bementem megkérdezni foglalkoznának-e a Horexxel
      Gondolhatjátok hogy nem vállalták

Rendelek hengerfej tömítést hamár szétszedtem. Mogyoródon viszi az ipart a mester fia, az öreg nyugodjon békében
      Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2026 jan. 13, 19:21.
      Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Ha már irogatok
        szalagkorlát meghúzta az autóm oldalát kicsit, de a jobb index plexijét félig letépte
        A hülye én voltam. Honnan vettem komplett jobb első indexet? Lengyelország, ott is csak egy cégnél volt jobbos. Aukro.hu Korábban a Junak benzincsap karját is onnan rendeltem.. Tavaly elött csehektöl négy gumit az autóra és ingyen szállították
        Jó dolog ez a net, hozzá a technika, és mi fog még jönni, elképzelni sem lehet

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Rátenyereltem a hengerre , ami ugye nem egy tuti tömités és megforgattam a berugókarral. Nem tudtam leszoritani, szivásnál majdnem berántott
          Akkor a hengerfej lesz az kizárásos alapon. Talán egy szoruló szelep?
          Jankó51 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Akkor a hengerfej lesz az kizárásos alapon
            Mikor idős hengerrel ,hengerfejjel találkozom igyekszem eltüntetni a deformációt és a sérüléseket .Ezeket ritkán lehet egy két tizedből kijavítani .ezen okból illik vastagabb tömítéseket beszerelni ,mivel könnyen megnyomhatja a szeleptányért :ekkor tudjuk nagy a baj....

Viszont ennek látható nyomának kell lenni : a dugattyún ,vagy a szelep élén ...érdemes megnagyítózni ....
            Jankó51 és Titus kedvelte ezt.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

hengerfej lesz az kizárásos alapon
              H.fej asztalon, én meg aludtam egész nap. Kitört rajtam valami nyavalyakórság. Semmi influ.tünet csak nagyon ócskán érzem magam
              A motor vizsgálata is lényeges, de sok más dolgot nem tudok intézni miatta. A sokmindenmás idegesit/mérgesít

Első ránézésre a kipuf.szelep pereme/tányérja fényes, mintha ott valami gond lenne. Erőt vettem magamon és benzint a szelepekre. Kipuf torokból ömlött a benzin . Ha észhez térek viszem Gutyán mesterhez/Csömör/
              Jankó51 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ezeket ritkán lehet egy két tizedből kijavítani .ezen okból illik vastagabb tömítéseket beszerelni
                Ez a ,,gyógytömítés" ugye?
                horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Kipuf torokból ömlött a benzin. Kitört rajtam valami nyavalyakórság.
                Akkor legalább megkíméled magadat. A hengerfej javítást kiadod a mesternek, aztán pihenés. Mielőbbi gyógyulást!
                Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Ez a ,,gyógytömítés" ugye?
                  Mikor még kellett hengert fúrni és hengerfejet síkolni akkor természetes volt ,hogy az autósboltban megmondtuk :hány ékes hengerfejtömítést kérünk. A Ladáknál ,ha valaki 86 os benzint használt akkor is "vastagra" kellett kellett cserélni, az ujj autónál is .
                  Jankó51 kedvelte ezt.
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X

Debug Information