Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Horex motorkerékpár szerelése, teleszkóp, küllőzés, stb.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

szelkakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    vezérléshez kell egy kis olaj
    Ha ott tartasz akkor gyerünk néhány fotóval, kíváncsi vagyok
    Mi lett a kipufogó könyökkel?

Én utoljára szétbarmoltam az olajzófilc tartóját és képtelen vagyok ujraépíteni

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Alap... a szivattyút olajosan,esetleg enyhén zsírozva rakd össze hogy tudjon szívni + a szelepdeklin keresztül önts a karterba kb 2dl olajat. Első indításkor ellenőrizd a tartálynál az olajkört.
      Köszi, olajosan raktam össze, 2 dl-t rátöltöttem a kisablakon át, ami át is folyt a főtengelyhez szóval ez pipa. Be van bovdenezve, vezetékelve, még pár apróság és jövő héten indítás
      sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ha ott tartasz akkor gyerünk néhány fotóval, kíváncsi vagyok
        Mi lett a kipufogó könyökkel?

Én utoljára szétbarmoltam az olajzófilc tartóját és képtelen vagyok ujraépíteni
        Ok, fotózok majd Visszaküldtem a krómozdába, megcsinálták gariba a könyököket, szépek lettek Olyan gyakran lehet, hogy nem fogsz menni vele, hogy kelljen az az olajzófilc, kis zsírt neki
        Titus, mátéapu és Atti69 kedvelte ezt.

Komment

Uccsó simítások, hogy aztán a véget nem érő beállítás következzen
          Attached Files
          Titus, zahi és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Uccsó simítások
            Waaaa! Nagyon szép! Különösen a kipufogókönyök tetszik, mert láttam darabokból összerakva. Érdekes az első fék-kar állása. Nekem hátrafelé áll.
            A kipuf bilincs olyan bmw-s

Komment

Forog a gép, kis túlzással első rúgásra indult. Viszont nem forog ki terhelés alatt, nem tudom sokat kap, vagy keveset, de már az összes állásban volt a tű és nincs változás. Csak kis fordulaton van ereje. Ja és a jobblábas váltást nem tudom hogy fogom megszokni, de elég komoly agymunka minden kereszteződés

zahi, Titus és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Nagyon szép a géped :sok örömöt benne! Mikor az Atti-éval mentem mindenki röhögött rajtam igaz nem csak az ügyetlenkedésemért!
                zahi kedvelte ezt.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Viszont nem forog ki terhelés alatt, nem tudom sokat kap, vagy keveset, de már az összes állásban volt a tű és nincs változás. Csak kis fordulaton van ereje
                  Nem lehet hogy a főfuvókán kéne változtatni ????
                  mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Lehet, de a súberállítgatástól is reméltem vmi változást. Az előgyújtást is tologattam, de nem jött a kraft.

Komment

a súberállítgatástól is reméltem vmi változást
                      Ja, én is aztán mégsem
                      Ment mint a rakéta, de felső tartománmbyan nem forgott ki
                      Hátranéztem és láttam hogy füstöl. Levettem a légszűrőt és OK volt minden
                      A másik
                      Akadt a motorod a felső tartománbyan
                      Elmentem Jugóba meg vissza kinlódva. Itthon egy mester szétszedte és megállapitotta hogy a kuplunglánc nyúlt, a kuplung fogaskerék kopott
                      A lánc nem tudott átugrani de feszitette a f.tengelyt és a kuplungtengelyt, illetve fékezte a motort

Volt egy komálósom Gödön A Horexe alig ment 100-at akármit csináltam vele
                      Kompresszó is ugyanaz volt mint a motoromban. Sose jöttünk rá mi a gond

Mennyi a kompresszió a motorodban? Legalább 8kp/cm2? A gyári 6,5kp/cm2

Komment

7bár, üresben forog amúgy szépen.
                        Az normális, hogy a tartályban egyre több az olaj?

Komment

Nem , nem normális ... ha túl sok az anyag, dadog darabosan megy és a hengerfalon megtapadt üza a gyűrűk mellett lekerül az olajba . Főleg sok hideg használattól , vagy rossz karbi beállítástól esetleg állandóan működő dúsítótól jelentkezik a hiba ....

- túl sok az anyag : úszószint (tűszelep), főfúvóka , esetleg üresjárati ... vagy a levegő járat el van takarva a légszűrőnél (légszűrő nélkül próba) esetleg a tűs fúvóha lev része szutykos(teli gázon mit csinál , pörög rendesen ?)
                          -dúsítót megnézni zár , és nyit -e rendesen a tolattyú ...

Más hirtelen nem jut eszembe.
                          szelkakas, Titus és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Az normális, hogy a tartályban egyre több az olaj? Nagyonn nem.. de ez a jobbik eset. Ha bőven termeli,akkor le kell venni a fölösleget,összegyűjteni...majd eladni.
                            movisz, Titus és zahi kedvelte ezt.

Komment

Urak! Szervusztok! Az olaj dinoszauruszokból (is) VAN! Nem osztódással szaporodik...( pedig jó lenne, mert nem kerülne olyan SOKBA) Ahol több olaj van, mint kéne, ott baj van... Felhígul valamitől, benzin, víz stb... lehet az ok.
                              movisz, Titus és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Az normális, hogy a tartályban egyre több az olaj?
                                A szivattyú több olajat sziv vissza mint amit benyom
                                Normális ha túl sok olajat öntöttél a karterba/vezérműhöz, Egyszer annyit öntöttem hogy csak sokadik toláásra indult be, majd a haver lába tök olajos lett ahogy szágoldottunk egyet próbaképpen. Le kell engedni ha magas az olaj a tartályban
                                movisz és Titus kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X