horex eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Mik a hírek Horex ügyben?

. Ragyogóan ment vagy 10 km-t, majd kicsit meghúztam és 80 előtt lőtt egy nagyot a karbiba. Visszavettem, majd újra meghúztam, ugyanaz az eredmény. Mielőtt hazaértem, már 60-nál is lőtt egy nagyot. Gyújtás, vagy szegény keverék? Az utóbbival kezdem. Annyi tapasztalatot szereztem, hogy karburátort matatni addig semmi értelme, amíg az úszótű nem zár tökéletesen. Gyanítom, hogy nálam a pótlevegő furaton a benzin a rosszul záró tű miatt és nem a megfelelő nívó miatt jelent meg a motor megdöntése után. Kezdem hát a tűvel: olajos köszörűpor ahogy korábban valahol írtad és szépen sorban (higgadtan) a többit, aztán meglátjuk.

Mondjuk, ha már izzadni kell, inkább autóban ülve, mint motort tolva, az igaz. Kösz az irodalmat, ma addig jutottam, hogy pödörgettem az eredeti úszótűt olajos köszörű porban, majd vizes krétaporban. Úgy tűnik most tényleg zár és a szint is jó (bár régebben is azt hittem pedig nem volt az
). Tovább nem léptem, holnap megyek egy kis kört, tartva a szabályt, hogy csak egy lépésenként.
ma addig jutottam, hogy pödörgettem az eredeti úszótűt olajos köszörű porban, majd vizes krétaporban.
) Hajrá!
)

Komment