mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
EAN esztergák szerelése, karbantartása
Collapse
X
-
Ha érdekel, van hozzá gépkönyvem. Adsz egy e-mail címet és elküldöm, ha Neked nincs meg a gépkönyv.Siferi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy EAN 170/1000 típusú eszterga friss tulajdonosa vagyok.
- 3 likes
Komment
-
Köszönöm a felajánlást, de szerencsére megvan még az eredeti gépkönyve. A pad szerencsére jó állapotban van, minden funkciója hibátlanul működik, nincsenek hiányzó alkatrészei, minden burkolata megvan. Életkorához képest a nem túl távoli múltban átesett egy teljes felújításon és azóta csak ritkán,apróbb munkákra használták. Ebben az állapotban került hozzám és remélem ezt sikerül majd megőriznem, akár javítanom is.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésegépkönyv
- 4 likes
Komment
-
Köszönöm a segítséget!mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem is nagy a menetemelkedés,nem tudom mennyi de több egyéb típuson is elég ritka a menet...
Komment
-
Ne köszönd,van egy újszerű főorsóm amin menet van,A_László eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm a segítséget!
de elfelejtettem megkeresni és lemérni...Hasonló esetekben: Józsibá adatok halmazával bizonyította .......÷ ..vajon a gépkönyv-gyűjteménye méltó kezekbe került???
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Ha lesz rá alkalmad légy szíves nézd meg. Készítenék tokmánytárcsát ezért kell a méret. Az enyémre nagyon rágyógyult a tárcsa még nem sikerült leszerelnem.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe köszönd,van egy újszerű főorsóm amin menet van,
de elfelejtettem megkeresni és lemérni...Hasonló esetekben: Józsibá adatok halmazával bizonyította .......÷ ..vajon a gépkönyv-gyűjteménye méltó kezekbe került???
- 1 like
Komment
-
Milyen gépé? Lagalább típust add meg légy szíves, hogy ne kelljen a sok gépkönyvben keresgélni.Kerimjade eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudna valaki erről a géptábláról egy jó minőségű fotót feltenni, vagy küldeni privátban?
- 1 like
Komment
-
Szia!Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMilyen gépé? Lagalább típust add meg légy szíves, hogy ne kelljen a sok gépkönyvben keresgélni.
EAN 340-1000, nem írtam be elnézést!
- 1 like
Komment
-
Szia!Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Kerimjade!
Semmi gond.
Fényképem sajnos nincs a tábláról, de elküldöm privátban a gépkönyvét.
Sajnos nekem is csak fénymásolt van. Talán tudod használni.
Köszönöm, nagyon kedves vagy!
Sajna mindenképpen valami jó fotó kellene róla, mert le akarom gyártatni, és ahhoz először fel kellene mérnem.
- 1 like
Komment
-
Szégyenlem:egy életet faragtam a vasat,de ezt a táblázatot(sem hasonlót)nem használtam.....Kerimjade eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede ez sem olvasható jól
...
Menet ügyben :mindőnknek igaza van ! Ez nem EAN szerintem E2....akármié:van ritka menet ami ezen esetben M 40x4 m/m-es,a rögzítőholander "sűrű:Bal M 60x2-es.
Ezek szerint valós lehet az EAN-on 60x5,5-ös is.
Emlékszem egyszer,tanuló koromban letekeredett..
véletlenül..viszont voltak bajonettzáras kivitelűek is.
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2021 márc. 09, 17:49."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment