Sziasztok olyan problèmam van az EAN lakatszekrèny alján az vonoorsonal elèg jol csöpög az olaj . Nem tudom hogy menyi olaj kell bele megnèzni ugy tudtam bele dúgtam egy hosszú pálcát amin 10 mm van az olajszint az alján a többi kifolyt elèg ez ? Vagy szedjem szét hogy mitöl csöpög enyire?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
EAN esztergák szerelése, karbantartása
Collapse
X
-
Bendzsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok olyan problèmam van az EAN lakatszekrèny alján az vonoorsonal elèg jol csöpög az olaj
- 2 likes
Komment
-
Bendzsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha elöl jo akkor hátul már egyáltalán nemBendzsi kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia! Bocsánat a késői válaszért, de nem kapok meg minden hozzászólást a csoportból. Nem lehet, hogy meg van csavarodva a gépágy? Ezért nem tudsz elöl és hátul egyformát mérni.Kopasz 1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia! Gondolom EAN 170 -es gépről van szó. Mindenképp érdemes szétszedni, mert jobb nem lesz. Valószínű a vonóorsó csigakerekének a tömítő "O" gyűrűi, vagy szimeringjei (attól függ, milyen évjárat) vannak elkopva.Kopasz 1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Bendzsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszètszerelèsnèl nem eshet szètt semi?
2. variáció: A vezérorsó és a vonóorsó tartóját leveszed az ágy végéről. Utána kiveszed a lakatszekrény csavarjait, majd a lakatszekrényt lehúzod a vezér- illetve vonó orsókról.
Legjobb, ha ketten szerelitek, az egyikőtök tartja a lakatszekrényt, a másikótok szedi ki a csavarokat.
- 3 likes
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegjobb, ha ketten szerelitek, az egyikőtök tartja a lakatszekrényt, a másikótok szedi ki a csavarokat.
- 3 likes
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia! Gondolom EAN 170 -es gépről van szó. Mindenképp érdemes szétszedni, mert jobb nem lesz. Valószínű a vonóorsó csigakerekének a tömítő "O" gyűrűi, vagy szimeringjei (attól függ, milyen évjárat) vannak elkopva.
- 2 likes
Komment
Komment