Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Babetta 207

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

viseltem semmiféle spéci védőruhát motoron
    Hogy van az,hogy szilveszterkor gatyába motorozol, most meg így be vagy öltözve, hogy még sapka is van rajtad?
    sepy és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

...most mi? Ha van rajta sapka, azért...? Ha nincs rajta, azért?
      Atti69, madorka és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

valaki ajánlotta a 100-as benzint
        Én az ukrán benzint ajánlom!
        A szomszéd ősszel elrakta a fűnyíróját hazai benzinnel, tavaszra zselé lett a karbiban. Én meg előveszem, szivató és pöcc.

Komment

Hogy van az,hogy szilveszterkor gatyába motorozol, most meg így be vagy öltözve, hogy még sapka is van rajtad?
          Azon a Szilveszteren száraz idő volt és plössz 12 fok és MZ-n feszítettem!Most meg plössz 5 fok és esővel megtoldva!Na és ,,Babéta"ami kevesebb hőt termel!.............hát meg amúgy is!
          A benzinhez nem tudok hozzászólni mert amivel megy az nekem jó!Még nem volt ilyen ,,rozsda marta nem ragyog" tank esetem!Az igazat megmondva a t...met érdekli a tank belseje amíg kifolyik a cucc belőle!De mint mondtam még sosem volt ilyen gondom!
          Most veszek Evipast vagy Ferropast azzal próbálkozom!Festeni meg nem fogom valószínűen!Szerintem nem éri meg!
          Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2016 nov. 07, 05:24.

Komment

Gyuszi ha nem fested vagy véded ugyan olyan rozsdás lesz hamarosan. A 350-es nél az előző gazdi és én is kiöntöttem a benzint az aljába tettem láncfűrész olajat lötyögtettem benn és így pihen. Szép a belseje. Igaz ez még gyári festett kívül- belül.

Komment

ha nem fested vagy véded ugyan olyan rozsdás lesz hamarosan.
              ........hát!Ezért próbálom az Evipas-t!Mert az passzíválja a fémet! De ha évente egyszer-kétszer kimosom akkor is megéri mint ezreket költeni festékre!,,Óccó"-ba szerintem nincs olyan festék amit a benzin ki ne kezdene!Ha meg mégis rozsdál akkor teszek rá egy rejtett műanyag kannát és...........,,jóccakát"!

Komment

hát!Ezért próbálom az Evipas-t
                Ha kezdésnek evipasst használsz akkor a rozsdából fekete ragacs lesz ami jobban dugít. Először inkább sósav+forróvíz utána evipass. Lerövidíted az időt a kínlódást.

- - - Updated - - -

Háztartási bolt, vagy ábc boltokban is van a takarító szerek között. Ha beleöntöd az 1l 2% ost+vizet akkor hígul annyira hogy csak a rozsdát bántja. 2-3óra után kiöntöd,ellenőrzöd majd átlögybölöd evipassal.

Komment

Én a rozsdátlanítást próbáltam az US standard festékben lévő készlettel. A fémtiszte felületet tovább marta, de a rozsdá otthagyta... Szóval fogtam a vízforralót és szépen elkezdtem a forralt vizet beletöltögetni. Közben beleszórtam 2 zacskó citromsavat. másnap meg sz egész fém tiszta volt Még a gyári festék maradványait is leszedte..
                  Szomszéd a Simsonja tankját teletöltötte Coca colával. A hatása kb ugyan az volt mint a citromsavnak, csak ez talán látványosabb. (szépen habzott fel a dzsuva a tetejére )

Komment

Ma bemerészkedtem vele a faluba!Kicsit tartottam tőle hogy ha megállítanak megbüntetnek-e mert nincs nálam a biztosítási papírja!Postán küldik egy adás-vételivel együtt!Attól nem féltem hogy lerohad mert ugyebár már néhány órát foglalkoztam vele,megsimogattam a buksiját és megígértem neki hogy ha nem lesz jó(!)olyat kap hogy ,,nyulatfog!"!Simán működik,pici gázzal megy 40-et.Ha kiforgatom 50-et!Így aztán lehet szétszedni és hozzám faragni!Szeretek ilyen kis mocikkal kirándúlgatni a környéken.Úgy 50 km-es körzeten belül!Ez előtt is mentem csak akkor nem kétkerekűvel!Jobb mint nagyobb mocikkal repeszteni!Most kezd fészkelődni bennem egy gondolat hogy a Fórum talira ezzel megyek!De addig még sok víz lefolyik a Tápión!...........ja és meg is kell élni vagy érni(?) Nem tom!
                    U.I:Tulajdon képpen azért írtam volna hogy a váltási gondokat az olaj csere megoldotta!Tulajdon képp nem csere volt hisz alig jött ki pár csepp belőlle!Pedig 6000km-t ment csak 1989-óta!
                    Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2016 nov. 07, 17:07. Oka: Most jutott eszembe!

Komment

A száraz röpsújkuplungra inkább az imád hatott,vagy valami más.. De fő hogy működik! Ha esetleg belemerülnél,a neten megtalálható Tábori átalakítása ami otthon könnyen kivihetelezhető és valóban dob a gép teljesítményén.

Komment

A száraz röpsújkuplungra inkább az imád hatott,
                        Az lehet!Viszont van bent egy szabadon futó nevű ,,IZÉ" ami ha elromlik vagy vacakul működik állítólag meghiúsítja a kapcsolást!Egyébként a meredek parton felfelé így sem vált fel!Köszi a tuning tippet!Jól fog jönni!De az erejével jól elvagyok inkább a lánckerékkel próbálkozom majd!De ha már 60-at bír menni sík úton agyon pörgés nélkül az nekem jó!De most csak 50 a vége!Kis gázzal 40!

Komment

Ha az az "IZÉ" bedobja a kulcsot akkor vagy reccsenés lehet a vége (nem emlékszem h a nagybordás vagy a csőtengely körme törhet le ilyenkor) Ez a ritkább Vagy a gyakoribb az hogy beindítás után üresben forog a moci gázhúzásra..
                          Amúgy szép csendes a hangja
                          Tank visszarozsdásodás témára
                          Ha gyakran használod a gépet és gyorsan cserélődik a lé akkor nincs gond. Ha elrakod pl télire és nem használod akkor kijáratás után vagy üresen hagyod (karbit/tankot) esetleg gázolajat teszel bele vagy prémium benzin raksz bele. Ha meg ritkán akarod elő (3 hó.-nál több) venni akkor a prémium benzin a járható út.

Komment

vagy prémium benzin raksz
                            Bocsi,de falusi vagyok!Már kértem a benzinkutas,hölgyeket,hogy valami cetlivel írják rá a kútra melyik kútban mi van,mert nem tudok olaszul(lehet bengáli)az,hogy etanol %.alék meg,nem tudom mi azt kötelező az hogy 95,vagy gázolaj az nem!!!!!!Néhányan félretankoltunk,én szerencsére kannába.............

Mi az arémium benzin????
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Mi az a rémium benzin???
                              Jaj!,,mátéapu" most látodmijenvagy?!Beállsz a Shelkútra oszt tőtöd!
                              Régebben nem volt nagy mizéria mit tankolsz mennyeoszt jó!Mosőbenzint a ,,Brúgóba" De volt hogy véletlenül gázolajat is tankoltam hozzá!Még majdnem jobban ment! A ,,sikuliba" szupert hogy ne csörögjön.......meg ilyenek!Nem kell oda cetli!Megérzi azt a jó veterán mi gyön a ,,csűbül"!
                              U.I:Remélem érthető voltam?!

- - - Updated - - -

Amúgy szép csendes a hangja
                              Köszönöm!De már nem sokáig mert belezem a kipufogót!Hagy dörmögjön!Elvégre a ,,háziasszonyok Harly Davidsonja"!Köszi a rozsda tippeket is!Nem csinálok nagy faxnit belőle!Ha nem lesz hó úgy is majd mindennap megyek majd vele!

Komment

Mi az a rémium benzin???
                                Általában ha bemész egy kúthoz és sima 95-ös benzinen kívül van még benzin ami drágább az a prémium szerintem. Mindenhol máshogy nevezik. Elvileg kevesebb, vagy semmi etanol nincsen benne. Idén próbáltam(és maradt még a tankban némelyik gépnél), tavasszal kíváncsi leszek az eredményre. Nem kellene rozsdásodnia belülről.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X