Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Babetta 207

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Babetta 207 gyertya kérdés a fentiekre hivatkozva: kedves ismerősöm ajánlása a Brisk 17c gyertya, én ezt fogom kipróbálni, de nektek mi a tapasztalatotok, ti milyet használtok?

Tapatalkkal küldve az én SM-G900F eszközömről

Komment

Nekem is Brisk van benne, szépen ketyeg vele.
      Az Isolator felejtős!

Komment

Nekem a Brisk-et nem szerette sosem, az enyém NGK párti volt a pontos tipusa most nem jut eszembe

Tapatalkkal küldve az én GT-I8190 eszközömről

Komment

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nekem a Brisk-et nem szerette sosem, az enyém NGK párti volt a pontos tipusa most nem jut eszembe

NGK BP6HS Nekem is az volt benne...a végén

Komment

Ilyen volt benne pont. Honnan puskáztad hogy ilyen pontosan tudod? :-D Mert ezt aztán megjegyezni lehetetlen :O

Komment

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ilyen volt benne pont. Honnan puskáztad hogy ilyen pontosan tudod? :-D Mert ezt aztán megjegyezni lehetetlen :O

Beírod a google-ba, hogy NGK.....a többi már gyerekjáték

Komment

Nekem is Brisk van benne, szépen ketyeg vele.
                Az Isolator felejtős!
                Valaha a CZ nem szerette az isolatort, könyörgött a PALért.
                A Wartburg viszont azonnl összeprüszkölte a PALt az Isolatort szerette.
                A championt viszont egyformán jól bírták

Komment

A Wartburg viszont azonnl összeprüszkölte a PALt az Isolatort szerette.
                  A championt viszont egyformán jól bírták
                  Ezt azért nem írom alá ! Kb 77-92 ig volt 353-as a portán , és jóformán a jól bevált "PÁL N7-est" szerette . Ha netán valamilyen okból ISOLATOR keveredett bele (ami kifelejtődött a céges barkasból... ) mindjárt venni kellett hozzá minimum egyet , mert másnapra megállt ! (pedig még az echte DDR-es verzióról beszélünk...) Így , ha nem akarta jó apám egyre változatosabbá tenni, káromkodási szótárát , inkább megvette bele az PAL N7-est , a három furatos Doduco megszakítót ,AKA 0,22 -es kondival , és alaplap "felújítással" valamint gyújtásállítással (talán 3,58 mm -re kellett állítani FHP előtt) egybekötött ,gyertyacsere délutánt tartott 10-15 ezrenként ... Nem olyan régen keveredett a kezembe egy narancssárga centrumos szatyor ,aminek az aljába pár használt megszakító volt , egy használt PAL 7-es kiséretében ...
                  A Champion-t elsősorban a zsigulisok dícsérték , főleg aminek még rózsaszín volt a porcelánja (talán CW7LPR -nek hívták) amikor "inas lettem" , még egy két régi zsiguli tulaj olyannal állított elő a gyertyacserére , az elspájzolt készletből...

Komment

Nem kötözködésként Magneti Marelli CW7LP (rózsaszín porcelán). .A BOSCH más jelöléseket alkalmazott és fehér volt a porcelán színe,de ilyen távlatból,már más nekem se jön elő,-elfelejtettem.

Nem észosztásnak szántam,de a FIAT 850 Sport Coupé,csak a Marellit szerette,-ezért emlékszem rá még mindig élénken.

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Magneti Marelli CW7LP (rózsaszín porcelán).
                      Ott a piros pont. A Champion fehér.

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      .A BOSCH más jelöléseket alkalmazott és fehér volt a porcelán színe
                      Fehér és két zöld csík. Szerintem ezek most is így vannak, bár mióta a CB-m ami ette és az sem volt mindegy neki hogy hol gyártották az NGK-t C vágányon van, nem vettem gyertyát.

Komment

Fehér és két zöld csík
                        Bosch. Champion piros csík.

- - - Updated - - -

Ngk gyertyák közt sok a selejt hamisítvány.

Komment

Nem kötözködésként Magneti Marelli CW7LP (rózsaszín porcelán). .A BOSCH más jelöléseket alkalmazott és fehér volt a porcelán színe,de ilyen távlatból,már más nekem se jön elő,-elfelejtettem.
                          De milyen igazad van !!!! Úgyhogy bocsánat !!!! Bár a műhelyben még találtam két hosszú-menetes rózsaszín BERU -t is .... Meg talán a Bakony is gyártott a "kislányos" verzióból ( csoda -e hogy keverem a szezont a fazonnal ! )

- - - Updated - - -

FIAT 850 Sport Coupé,csak a Marellit szerette
                          Én is azzal mentem vele , de hogy miért kevertem a championnal ... mea culpa !

- - - Updated - - -

Ott a piros pont. A Champion fehér.
                          Igaz ! .
                          .

- - - Updated - - -

.A BOSCH más jelöléseket alkalmazott és fehér volt a porcelán színe
                          Láttam fekete csikkal is , szerintem a négypólusúakból ... bál lehet hogy csak a felirat volt az

- - - Updated - - -

Ngk gyertyák közt sok a selejt hamisítvány.
                          meg a DENSO-ban , a BOSCH-ban , a ..... melyiket kell akkor mostanában venni ???????

Komment

Láttam fekete csikkal is
                            Igen a 4 pólusú fekete csíkos. Jó helyről kell beszerezni. A Boschal már nem is próbálkozom. Densot és NGK-t használok.

Komment

Densot és NGK-t használok.
                              Én is. Az a titka hogy megbízható helyről kell beszerezni, hisz a nagy nevű kereskedő nem vállalja be a hamisított termék forgalmazását.

Komment

Általában én is azt használom (NGK) , és természetesen nagy kereskedőtől . Csak a pannoniánál tartok ki a PAL , vagy a BRISK mellett, hiszen korábban is azt használtam . De a piacos között is lehet jó , bár sanszos ...szerintem ha valaki kicsit emléxik az eredetire , kiszúrja rögtön hogy ami a kezében van, az az -e , vagy a céllövöldében találkozott vele , és valamiért csak egy hurkapálcára volt erősítve !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X