Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz 175 Sport olaj szivattyút mivel tudnám helyettesíteni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Fergosson a felvetésednek egy szerű a magyarázata ritka és drága. Csak a dekni szivattyú és szállítás nélkül 30000ft.
    Húúúúúúú, az anyja!!! Az, nagyon sok!!!
    Igaz, még nem tartok ott, addig nem is szoktam nézegetni az árakat.

- - - Updated - - -

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én elsősorban elméletben fejlődök most a Ti segítségetekkel. Fogalmam sem volt mi az a Posilube, ezért utánanéztem. Ezt találtam róla. Sajnos csehül van (a számok meg arabul ), de a rajzok azok sokat segítenek:

Oddelene mazani POSILUBE

Kimásolom magamnak és megpróbálom guglival áttenni németbe. Ha értelmes a szöveg, akkor leírom, hogy mit tanultam.

- - - Updated - - -

Ez az oldal pedig végre 350-es olajszivattyút és fotókat is mutat. Továbbá a porlasztóról van benne egy részletesnek tűnő írás. Nem volt időm végigolvasni, de valami gépkönyv is van hozzá a végén.

http://www.motomagazin.cz/index.php?...&pos=oilmaster
    Amikor Movisz fellép az oldalra, akkor lefordítja pikk-pakk...Sokat -nekünk- nem kell vele "kínlódni"!
    sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

A különböző kevekékekhez a hézagolást írja a 175-ös olajszivattyúján: 1:20------1,00mm 1:25------0,90mm 1:30------0,80mm 1:35------0,70mm 1:40------0,60mm 1:45------0,50mm 1:50------0,40mm 1:55------0,30mm 1:60------0,20mm
      Én úgy gondolkozok, hogy az 1:20 az 2 hengerre kb 1:40 és akkor már rendben volnánk...A mikunit is tesztelni szeretném, ha végre megmozdulna a fordultszámmérő kihajtás a fedelemen...és befejezném az átalakítót. Egy jó ideig biztos tál szerepet töltött be, mert jól berohadt
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 18, 15:06.
      graza, ptm004 és 3 további látogató kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem tudom, hogy jól látom-e, de ezen a motoron is szivattyú adagolja a 2T-olajat. Kicsit hasonlít a Jawahoz. Én legalábbis elsőre azt hittem, hogy ez valami Jawaból épített motor.

Motorcycles Kawasaki : Other 1967 Kawasaki Avenger A7 350
        Click image for larger version

Name:	Kawasaki Avenger A7 350.jpg
Views:	1
Size:	107.4 KB
ID:	143568
        sepy, ptm004 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Vagány darab. "Valamiért" azt hiszem, hogy a hangja inkább egy felnagyított P 20-asra hasonlíthat. Az arányai viszont 1:1 Jawa.
          kvaga, ptm004 és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X