Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz 175 Sport olaj szivattyút mivel tudnám helyettesíteni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A törököknél úgy látszik lehet kapni olajszivattyút:

https://www.facebook.com/52830572722...type=1&theater

Pedig ez egy Jawa blokk!!!
    Fergusson és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Látod ezen is látszik a 200 éves Török uralom! Én azt hiszem az egy 632-es masina és annak a blokkja készült szivattyúval is. Bocs ha tévedek " a jelen sorok esetlegesen tartalmazhatnak konkrétumot is." Ez olyan mikor diót veszel és a zacskóra rá van írva nyomokban mogyorót is tartalmazhat!. Lehet,hogy a vagonba előzőleg mogyorót szállítottak és nem takarították ki rendesen?
      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Üdv CZolti!

A törökök is megvásárolták a Jawa gyártási jogát.sok alkatrész tőlük kerül a cseh boltokba is.

- - - Updated - - -

Kedves CZsolti,elnézést kérek,rosszul írtam a neved.
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Most már csak egy Török nyelven beszélő Fórum-tag kelletik és ezek szerint megvan a megoldás!!
          Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Ez egy 362-es blokk nem 632-es de nem csak a blokk az hanem a motor is (legalábbis ami látható belőle a képen) A henger viszont már a 634/632/472 típusokról való, nem a 362-é (hollandis a leömlő rögzítése a hengeren).
            Ha jobban megnézitek a képet, szivattyú itt sem aktív hiányoznak a bowdenek
            sepy, wsievers és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

A képen láthato gép jawa 350-362 california.

Komment

Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ez egy 362-es blokk nem 632-es de nem csak a blokk az hanem a motor is (legalábbis ami látható belőle a képen) A henger viszont már a 634/632/472 típusokról való, nem a 362-é (hollandis a leömlő rögzítése a hengeren).
                Ha jobban megnézitek a képet, szivattyú itt sem aktív hiányoznak a bowdenek

Teljesen átlátszó az olajcső...nem működik a rendszer csak reklám...

Komment

Sajnos mint az enyémen, de nem adom fel Valahogy bele kell faragnom a főtengely végébe a hornyot ami a szivattyút hajtja
                  sepy, CZsolti és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Sajnos mint az enyémen, de nem adom fel Valahogy bele kell faragnom a főtengely végébe a hornyot ami a szivattyút hajtja

Wsievers mostanában nagyon hallgat ezzel kapcsolatban...lehet, hogy próbálkozik?!
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 dec. 04, 22:14.
                    sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Valami skiccet tudnál csinálni erről a horonyról? Ha látom, hogy mi kell, akkor könnyebb kitalálni a fortélyát.

Komment

tulajdonképp semmi extra. Egy 3,5 mm széles horony x(?) mm mély kell a főtengely végébe. A probléma hogy emiatt nem akarom kiszedni a főtengelyt a blokkból
                        Click image for larger version

Name:	$(KGrHqV,!lME64+Fq4yiBP!mKHHGig~~60_57.JPG
Views:	1
Size:	56.3 KB
ID:	143143

Komment

tulajdonképp semmi extra. Egy 3,5 mm széles horony x(?) mm mély kell a főtengely végébe. A probléma hogy emiatt nem akarom kiszedni a főtengelyt a blokkból
                          [ATTACH=CONFIG]25275[/ATTACH]
                          Szerintem nem is kell!
                          Vannak már olyan speckós szerszámok, simán meg tudod így is csinálni.

Komment

Na ezekbe a spéci szerszámokra nem akadtam még rá
                            Gondoltam már arra is hogy kiszerelem a blokkot aztán felfogatom egy marógépre , és úgy marom bele

Komment

Én is csak vicceltem

Egyébként lenne a főtengelyen annyi hely a horonynak?

Komment

Fúrógépállványba fogott turbómarófej esetleg?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X