NEM KELL NAGY DOLOGRA GONDOLNI egy flex-nek csúfolt kézi köszörűvel az anya levétele után megoldható. Mást nem kell szétszedni. Vágó koronggal!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz 175 Sport olaj szivattyút mivel tudnám helyettesíteni?
Collapse
X
-
x (?) mm mély
Wsievers mostanában nagyon hallgat ezzel kapcsolatban...lehet, hogy próbálkozik?!"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Még nagyobb haladás nincs, A csatlakozó részen javítottam a menetet (szereztem egy M18*1,5 ös menetfúrót), Még nincs fent, egy zárólemezt kell esztergálnom az olajszivattyúmra.
Mondom én Próbálkozik
Előbb-utóbb csak lesz valami belőle!
A Mikunival akarnád beüzemelni -végül is ?CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A Mikunival akarnád beüzemelni -végül is ?Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 06, 00:27."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt nem mertem javasolni, pedig eszembe jutott. Azért írtam a turbómarót.
Végül is elvetettem és azért kérdeztem hátha van valakinek job ötleteUtoljára szerkesztve a következő által: Ba701; 2014 dec. 05, 16:56.
- 2 likes
Komment
-
A szivattyú meghajtásánál nem számítanak 0.1 mm-ek. Lehet készíteni persze pl. menetes hüvelyt rajta a bevágással ami segít / szamárvezető/ esetlegesen nem árt senkinek/. Evvel kapcsolatban jutott eszembe ilyen főtengelyről a primér kereket egy ráhúzott hüvellyel vagy kisebb átmérőre esztergált anya felcsavarása után lehet a lehúzóval leszedni. Könnyen lepattan a főtengely vége a horony miatt! Ki még nem csinált hasonlót először elkerülheti a figyelmét. Nem kioktatás volt a cél!.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Én fedeleket gyártok a mikuni szivattyúra(a hiányzót)+ értelmezem a működését. Az már biztos, hogy az olajmennyiség növeléséhez ott bütyköt kell reszelnem(vagy csinálni újat)."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor reszelj Tibi reszelj és legalább halljunk egy pöfögő 350-est melynek olaj van a nyomó ágban!
Azonban elgondolkodtam rajta...ha ennyi átalakításra van szükség, akkor miért nem a gyárival próbálkozom
persze - szigorúan- a magánvéleményemet mondtam ki "hangosan"CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Elsősorban azzal. Ha nem jön össze, akkor deklivágás, és megy fel a Posilube.
Oddelene mazani POSILUBE
Kimásolom magamnak és megpróbálom guglival áttenni németbe. Ha értelmes a szöveg, akkor leírom, hogy mit tanultam.
- - - Updated - - -
Ez az oldal pedig végre 350-es olajszivattyút és fotókat is mutat. Továbbá a porlasztóról van benne egy részletesnek tűnő írás. Nem volt időm végigolvasni, de valami gépkönyv is van hozzá a végén.
http://www.motomagazin.cz/index.php?...&pos=oilmaster
- 2 likes
Komment
Komment