Még egy kérdés, mi a külömbség a T17 és T18 as kerék közt?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 250/559 restaurálás
Collapse
X
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea fogszámra tippelek
Tapatalk-kal küldve az én thl T6S-el
Komment
-
Az meg szubjektív hofy valaki a sebességre vagy a nyomatékra megy. Gyárilag ez a két szám van megadva de persze többet is lehet venni... Észrevehető egy fogszámbál a sebesség vagy a nyomatékváltozás? Kicsit tanácstalan vagyok melyik a fontosabb mert igazából midkettő!
Komment
-
Az ok, de a hajtásban stb. Mi a szerepe?
Az én ifjúkoromban ez azért volt használatos mert ezekkel az egykerekezésre alkalmatlan motorokkal is lehetett ennek használatával egykerekezni.
- 4 likes
Komment
-
Ajaj, nemelég a hajtólánckereket? A hátsót is kéne? A hátsónak borsos az ára."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Érdemes a gyári fogszámhoz ragaszkodni. A Jawa vagy Cz esetén kevésbé kopnak el a hátsó lánckerekek, ha kihegyesednek mindenképp cserélni kell.Első felrakás előtt a régi módszert alkalmazd grafitos lánczsírba vagy grafitos faggyúba érdemes megfürdetni a láncot. Ekkor a görgők és a csapok közé biztosan eljut a kenő anyag ilyen a láncspré nem lesz sosem az a későbbi kenésre jó csak. Azért kell a grafitos mert a csapon és a görgő belső felén megtapadó grafit mindvégig kenni fog.
- 6 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrdemes a gyári fogszámhoz ragaszkodni. A Jawa vagy Cz esetén kevésbé kopnak el a hátsó lánckerekek, ha kihegyesednek mindenképp cserélni kell.Első felrakás előtt a régi módszert alkalmazd grafitos lánczsírba vagy grafitos faggyúba érdemes megfürdetni a láncot. Ekkor a görgők és a csapok közé biztosan eljut a kenő anyag ilyen a láncspré nem lesz sosem az a későbbi kenésre jó csak. Azért kell a grafitos mert a csapon és a görgő belső felén megtapadó grafit mindvégig kenni fog.
Komment
-
És menyire kell a láncnak feszülnie?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment