Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
ebből én 3 szót értek, lefordítaná valaki az egész mondatot????
Üdv, emu!
Mobiltelefonról ( vagy más, hasonló kütyüről) küldi a hozzászólását az illető és ezért jelenik meg az a pár, "értelmetlennek" tűnő szó a végén...szerintem
Nos ha van egy üzemképtelen, de jó állapotú, akkor ne vegyél egy éppen hogy működő szakadt gépet!
Ezzel egyetértek. Sokkal kisebb szenvedés kiszedni, szétszedni és megjavítani a blokkot mint darabjaira szedni az egész motort, csiszolgatni napokig, a festéssel kínlódni... Pláne a Romet/Komár blokk, szinte fillérekből javítható, egyszerű szerkezet. Túl nagy meglepetéseket nem tud okozni.
Mobiltelefonról (vagy más, hasonló kütyüről) küldi a hozzászólását az illető és ezért jelenik meg az a pár, „értelmetlennek” tűnő szó a végén...szerintem
Igen e miatt van, én általában törölgetni szoktam.
Akkora nagy baja van?
Ha igen, akkor is, blokkot kompletten 10e.körül simán lehet kapni.
Hát még nem tom csak annyit tudok hogy nekem is hengert kéne cserélni meg a gyujtással van gond csak ennyire volt időm átnézni azt mert hiába van most vége a giminek nyárob papám mezőgazdaságába dolgozok és nincs sok időm télleg ez a henger jo a kadet hoz?
Akkora nagy baja van?
Hát még nem tom csak annyit tudok hogy nekem is hengert kéne cserélni meg a gyujtással van gond csak ennyire volt időm átnézni azt mert hiába van most vége a giminek nyárob papám mezőgazdaságába dolgozok és nincs sok időm télleg ez a henger jo a kadet hoz? http://www.xmotor.hu/portal/Balatonm...56_142638.html
Akkora nagy baja van?
És honnan tudnék ilyet venni mert most beszéltem a szerelővel és azt mondta " az istenért nem akar átfordulni a motor ne számíts tul sok jóra nem biztos hogy megéri megcsinálni" el is vagyok kenődve félhek hogy a kis korom óta hőn áhitot motornak végleg vége😳
Hát még nem tom csak annyit tudok hogy nekem is hengert kéne cserélni meg a gyujtással van gond csak ennyire volt időm átnézni azt mert hiába van most vége a giminek nyárob papám mezőgazdaságába dolgozok és nincs sok időm télleg ez a henger jo a kadet hoz?
Hát még nem tom csak annyit tudok hogy nekem is hengert kéne cserélni meg a gyujtással van gond csak ennyire volt időm átnézni azt mert hiába van most vége a giminek nyárob papám mezőgazdaságába dolgozok és nincs sok időm télleg ez a henger jo a kadet hoz? http://www.xmotor.hu/portal/Balatonm...56_142638.html
És honnan tudnék ilyet venni mert most beszéltem a szerelővel és azt mondta „az istenért nem akar átfordulni a motor ne számíts tul sok jóra nem biztos hogy megéri megcsinálni” el is vagyok kenődve félhek hogy a kis korom óta hőn áhitot motornak végleg végeáááááá
Ugyan már!
Soha ne mond, hogy soha! Mindig van -egy rakás- lehetőség...
Tessék körülnézni kül. oldalakon,ahol árulnak hozzá hengert, mert a használtban nem nagyon lehet mindig bízni, ha nem tudod, hogy honnan származik (márpedig nem tudod)
Tessék: -http://robogoalkatresz.odormotor.hu/ ez már egy a sok közül...biztos, hogy a többieknek is van használható infójuk.
Komment