Na kész a válto már csak azt nem tudom hogy a kilométer orát hogy kéne megcsinálni mert le van törve a teteje
Tapatalk-kal küldve az én LG-D315-el
Tapatalk-kal küldve az én LG-D315-el

Ezért nem lehetetlen, hogy ott hibáztak és nem peremezték le rendesen, vagy a párazáró gumitömítés kirohadt, ezért jött le a plexi. Más. A gyújtáskapcsoló fordítva kellene álljon. A kapcsoló karja feléd kell álljon menetközben. Tehát 180 fokban fordítva kell beszerelni.
Ezért nem lehetetlen, hogy ott hibáztak és nem peremezték le rendesen, vagy a párazáró gumitömítés kirohadt, ezért jött le a plexi. Más. A gyújtáskapcsoló fordítva kellene álljon. A kapcsoló karja feléd kell álljon menetközben. Tehát 180 fokban fordítva kell beszerelni. 
Adok még ötleteket és infót! a keréknél lévő kihajtást az alu. öntvényen belül érdemes gyakran zsírozni, mert műanyagból csinálták! Nem szereti a sebességet! Hamar elolvad, vagy ledarálódik a csigakerék fogazata. A hajtás huzalt kend vastagon zsírral, hogy a tokozatban könnyedén foroghasson.
Ha rám hallgatsz, akkor nem ugrasz a levesbe fejjel!!! Mérlegelj! Mennyi pénzed van? Mennyibe kerülne a felújítás? Az idő és a türelem... Nos ha van egy üzemképtelen, de jó állapotú, akkor ne vegyél egy éppen hogy működő szakadt gépet! Egy kis hiba felderítés a vásárlás előtt sokat segíthet! Én vettem már "halott" vasat jó megjelenéssel. A vátel előtt körbe szimatoltam, megnéztem a benzin tankot, a karbit, a gyertya állapotából saccoltam. A szikra meg volt, de tócsa volt a blokk alatt. Főtengely szimmeringeket kellett cserélni, meg pár apró dolgot. Párnap alatt motorozhatóvá tettem. A Gabesz haverom kapta meg szülinapjára. Mai napig tip top a masina. És kábé 7000 Ft ba állt meg a javítási költség!
Komment