Közlemény

Collapse
No announcement yet.

1980-as Romet kadet

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem, mert így 1:3-as keveréket kapsz. A benzin mennyiséget 30-cal kell osztani és nem 3-mal.
    Bocs a matematikáért, nem cikizésnek szántam. Egyébként olyan boltban, ahol fűkaszát árulnak kapsz olyan keverőflakont, ami direkt így van rovátkolva. Azt nem tudod eltéveszteni akkor sem, ha 0,5 l-t akarsz csak belerakni. Esetedben marad az injekciós fecskendő, vagy a gyógyszeradagoló pohár. (Szirupokhoz adnak ilyeneket )
    Semmi gond mondom nekem még ujdonság ez az egész csak 4 üteműm volt edig ez csak ott alzd a fészerben ugyhogy még szokni kell a dolgokat de ahogy számolgatam nem sok olajat kell hozzá adni

Tapatalk-kal küldve az én LG-D315-el

Komment

Na mostmár beindul a gép és jó hangja is van csak a válto szarakodik amit berakja sebeségbe és kiengedi a kuplungot kidobja a gojót minden meg lett próbálva de sehogy se jó ugyhogy este megint szét kell szedni a bolk ot 😞(de legaláb beindul😃😃)

pasetta és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Örülök, hogy haladsz, és hogy már életjeleket is ad.
        A Kadet váltó rudazata elég érdekes alkotás Ha már ki van kopva, sajnos szereti elengedni a pozicionáló golyót.
        Érdemes lehet bontásból szerezni jó állapotút, vagy beruházni egy új szerkezetre.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Örülök, hogy haladsz, és hogy már életjeleket is ad.
          A Kadet váltó rudazata elég érdekes alkotás [emoji14] Ha már ki van kopva, sajnos szereti elengedni a pozicionáló golyót.
          Érdemes lehet bontásból szerezni jó állapotút, vagy beruházni egy új szerkezetre.
          Ja szerintem az lesz

Komment

Na az a kis csuklós mehanika volt rosz a váltóban azmiat szorta ki a sebességet de ismerzem egy embert akinek volt egy pár romet je elmntem hozzá mondtak hogy már két komplet motort kitolt a méhtelep re de egy blokja még van és szerencsére 1000ft ért oda is adta szoval holnapra kész is a gép

pasetta és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

már két komplet motort kitolt a méhtelep re
              Szomorú. Márkától függetlenül nagyon tudom sajnálni a kompletten, esetenként működőképesen kidobott öreg gépeket...

- - - Updated - - -

szerencsére 1000ft ért oda is adta
              Na ez viszont szerencse
              10ezer körül mennek a komplett, sokszor lehangoló állapotú Romet blokkok.
              Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 júl. 15, 15:12.
              pasetta kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szomorú. Márkától függetlenül nagyon tudom sajnálni a kompletten, esetenként működőképesen kidobott öreg gépeket...

- - - Updated - - -

Na ez viszont szerencse
                10ezer körül mennek a komplett, sokszor lehangoló állapotú Romet blokkok.
                Igen ez szerencse volt de szerintem is szomorú motort ki dobni de ha nincs rá szüksége az mahd más megcsinálja

pasetta kedvelte ezt.

Komment

Szasztok srácok!😄😄 olyan problémám lenne hogy csináltatak egy főtengej a motorba de az szorult és szét is men de szereztünk egy használtat de az is szétment most hívot hogy ő már hívot mindenkit de nem tud többet hogy próbáljam meg hátha valami havernak van na az lenne a kérdésem hogy 3 mas komáré jóe? És hogy miért csinálja ezt szegény kis motorom?

Komment

Nem szereti, ha nyélgázzal jársz vele.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nem szereti, ha nyélgázzal jársz vele.
                      Sajnos még nem is mentem vele a rég be volt rohadva ezt a ketőt meg beleraktuk elindítottuk elkezdett szorulni és végűl szétment?

Komment

Mindez tökéletes a szerelési ismeretekhez majd ezután következik egy jó főtengő beépítése a többi forgattyús mechanizmussal kapcsolatos alkatrésszel egyetemben és onnantól lesz megbízható a géped.Minden kezdet nehéz de kitartást és több zsebpénzt kívánok hozzá.
                        Atti69 kedvelte ezt.

Komment

Köszi😄

Komment

3 mas komáré jóe?
                            Ugyan az. És ugyan olyan gyenge... A pedálosoké kicsit jobb, de az meg nem jó a kockablokkba. Létezik utángyártott, ára kb annyi, mint rendesen felújíttatni egy használtat. Ha nem találsz használhatót gondolkozz el az utángyártotton. Talán megkímél az újbóli szétszereléstől

Komment

Barkácsoló kedvű fórumtársaimnak: a különbség a kockablokkos meg a kerekblokkos főtengelynél csak a lendkerék ék helyzetében vagyon. Mivel mindkét blokkban a vízszinteshez képest ugyanabban a helyzetben van a gyújtásalaplap viszont a henger dőlésszöge más ezért a lendkerék oldalon az íves retesz hornya más helyen van a főtengelycsaphoz képest. Én odébbraktam a szögkülönbséggel egy kocka főtengely hornyát , azóta is fut a pedálosban .
                              St.Z.350, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Na srácok kritikát kérnék meg vélemény mert elkezdtem gyártan egy kis motor védöt fémből mert szeretek horgászni és akartam egy kis plusz felületet ahova pakolhatok és ugy gndoltam a régi müanyag nem bír el egy vödröt pár hal-laleddig idáig jutottam+mien színűre fesem mert már elfelejtettem az eredetitt

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X