Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ TS 250/1 villamosság
Collapse
X
-
Jelenleg én is a "tyúkbelekkel " kűzdök , igaz nem MZ de ez nem is lényeges.
Az emberi leleményességnek , és a kókányolásnak nincsenek határai ! Amikor az ember olyan szakszerű dolgokkal találkozik , hogy a különböző szinű vezetékek össze vannak kötve(! nem sodorva) , majd leszigetelve leukoplast -al , meglepődik .Később amikor a kötegbe illesztett MTK kábelt megláttam ,már meg sem lepődtem. De amikor a motorblokkból , szép kék szigetelésű aluminium vezetéket kellett kicibálni , erősen gondolkodtam az újra vezetékelésen .
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKábel a rengetegben ![ATTACH=CONFIG]32932[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]32933[/ATTACH]
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem biztos, hogy szereti az édességet "Ábel "a Kábel rengetegben!
Amikor egy vezeték 4-5 helyen van toldva, aból 3 csokival, 1 meg összetekerve akkor úgy gondolom hogy ott már tűnik el útközben némi kakaó
- 3 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz emberi leleményességnek , és a kókányolásnak nincsenek határai !
A sárgán jelölt fekete találkozik a jelöletlen feketével, a zölddel jelölt fekete szerényen meghúzódik a földeletlen aljzatban.
Ez néhol találkozott hasonló jelölésű kék kábelkötegekkel. Valamint véletlenszerűen néha megjelent egy kéteres szürke mm-fal is. Amit épp tudtak csencselni kábelből és szigszalagból.
Ezek után döntöttem úgy, hogy villamos rendszer elölről lesz újraépítve.
Ezt meg csak csemegének. Szobai lámpa lengőkapcsoló a fűnyíróra szigorúan leukoplaszttal rögzítendő..
- 7 likes
Komment
-
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]32934[/ATTACH]
A sárgán jelölt fekete találkozik a jelöletlen feketével, a zölddel jelölt fekete szerényen meghúzódik a földeletlen aljzatban.
Ez néhol találkozott hasonló jelölésű kék kábelkötegekkel. Valamint véletlenszerűen néha megjelent egy kéteres szürke mm-fal is. Amit épp tudtak csencselni kábelből és szigszalagból.
Ezek után döntöttem úgy, hogy villamos rendszer elölről lesz újraépítve.
Ezt meg csak csemegének. Szobai lámpa lengőkapcsoló a fűnyíróra szigorúan leukoplaszttal rögzítendő..[ATTACH=CONFIG]32935[/ATTACH]
- 3 likes
Komment
-
Anno, amikor nagybátyám megvette a házát apám ment villanyt szerelni, ott semmi jelölés nem volt a vezetékeken. Volt fekete meg fekete. Abból kelletett kiméricskélni hogy melyik megy a nyári konyhába, melyik a világítás és melyik a bejövő szufla. És persze abból is melyik a fázis. védőföld és nulla
Két villanyszerelő áll az állványon. Arra tipeg egy öreg néni.
- Néni, legyenszíves feladni nekünk azt a kék vezetéket.
- Tessék drágáim, itt van.
Mire az egyik szerelő:
- Látod Dezső! Mondtam, hogy nulla. Te pedig jössz azzal, hogy fázis.
- 8 likes
Komment
Komment