Közlemény

Collapse
No announcement yet.

ETZ 250 fék

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm ,,joker"....bácsi a remek tippet!Kizárt dolog hogy olyasmit megvegyek ami feketére van festve!Annyira rühellem ezt a színt hogy semmit sem állok meg ilyet a környezetemben!Még az ETZ-et is képes voltam szétszedni mert a váza fekete volt!Lecsiszoltam mindet róla és Vörösre festettem! De azért jól esett hogy gondoltál rám!
    Köszi!!!
    Akkor most jövő keszin nem állhatok melléd motorosruhában?

Komment

DE!Mellém állhatsz!!Az idén sem kergettelek el!Különben is a jelenlévők mindig kivételt képeznek!

- - - Updated - - -

csak az ár érték arány itt jónak tünt ...
      Jó bizony!De nekem a ,,zuzuj" ingyen adta csak bele kell fűznöm az én fékdobomat meg egy kicsit kiglancolni és kalap-kabát!
      sepy, heeegany és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Feltéve, ha piros!
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	mz kuplung hézagolás.jpg
Views:	1
Size:	195.5 KB
ID:	150416
          E két alátét közt van a fogaskerék. Ezek ülnek fel a főtengely vállaira. Gyárilag a belsőből volt különböző vastagság. Ha ilyet nem kapsz, akkor a külsőnek a vállát lehet pár századdal leszedni, és akkor ugye beljebb megy, csökken a kettő közti távolság. Annyit kell leszedni belőle, hogy a fogaskerék 0,05 mm-t tudjon tengely irányban kottyanni. Ez kb. annyit jelent, hogy épp nem szorul, de kézzel már nem, vagy épp csal alig érzed a kottyanást.
          Fergusson, dongos78 és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Annyira rühellem ezt a színt hogy semmit sem állok meg ilyet a környezetemben
            én a zöldre mondtam, hogy többet semmit se lássak zöldben miután negyedszer hagytam ott a Néphadsereget.
            Aztán ha végiggondolom 2db MZ is zöld a háztájiban.
            wsievers, mátéapu és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Feltéve, ha piros!
              Múlthéten vettem bukót. Mondom az eladónak hogy fekete kellene, csak abból már egy méret hiányzott(bár végül a kisebb lett jó)
              Kérdezi az eladó: Milyen színű a gép?
              -Fekete
              És a ruha?
              -az is fekete
              És milyen szín van még benne?
              -hát, a fényvisszaverő csík meg a shox logó
              Oké, akkor keresek feketét
              CZsolti, apacsavo és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

...és te már csak egy kávét kértél...akarom mondani feketét...

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  ...és te már csak egy kávét kértél...akarom mondani feketét...
                  Nem kávézok

De az új bukóm matt fekete. A régi fényes volt. A gyártó ugyan az, a modell ugyan az, csak egy egyel újabb. És 2 mérettel kisebb
                  Pedig a fejem aligha lett kisebb, csak még egy gyártón, sőt egy típuson belül is ennyi jelent a sisakok méretezése...

Komment

De az új bukóm matt fekete.
                    Kíváncsi lennék hogy a tisztítása, kezelése mennyiben más mint egy fényes felületűnek. Illetve az apró karcok hogyan látszódnak, ill. hogyan nem...
                    Tavasszal nekem is kell vennem bukót, az idei idényt egy öreg (18 éves!!!) FM bukóval húztam ki. A szivacs már kiporladt belőle (bele a hajamba ), na meg bizonyosan a műanyag sem úgy viselkedne esésnél... Szóval kell új.
                    Ennek a tisztításával mindig gondjaim voltak. A legnagyobb óvatosság ellenére is hamar karcos lett.
                    Vajon a mattnak is vannak nyűgjei, hátulütői?

Komment

Kíváncsi lennék hogy a tisztítása, kezelése mennyiben más mint egy fényes felületűnek.
                      Semmivel nem különb, sőt...a matt-szerintem-még rosszabb,csak jól/jobban néz ki (bááár, embere válogatja).

Komment

Haver nemrég vett bicajt, átküldte a képeket amikor még csak nézegette. Az első dolog ez volt amit írtam neki:
                        -A matt fekete baromi jól néz ki, de a legapróbb kosz is nagyon meglátszik rajta.
                        Aztán amikor megvette az első dolog volt amit mondott nekem:
                        -Jó ez a matt szín, csak kár hogy minden kosz nagyon meglátszik rajta.

A bukóra visszatérve:
                        Élesbe még nem próbáltam. Majd tavasszal.
                        De úgy általánosságban: a zsíros ujjlenyomatok, szétkent bogarak és egyéb maszatok sokkal feltűnőbbek. De a por viszont sokkal kevésbé látszik a matt felületen mint a fényesen.
                        Tisztítás ugyan az. Vizes papírtörlővel, esetleg egy kis szappannal lemosod.

Belső tisztításhoz lehet kapni tisztító spray-t. Bár én még sose próbáltam. Az előző sisakom és ez is kivehető béléses amit néha kiveszek és samponos meleg vízben kézzel átmosom. (azért kell sampon mert elvileg az bőrbarátabb, és mivel tökéletesen kimosni úgyse tudod belőle, de abba fogsz izzadni órákon át, így nem árt ha kevésbé bántja a képed)

Komment

Heeegany lehet, hogy megnyiratkoztál mostanság? és ezért lötyög a fejeden a sisak?. Sisak választáskor ajánlják ne férjen be a kezed elöl és oldalt sem a sisakba! Én úgy gondolom a gyártónak jobb a matt mert azt nem kell úgy előkészíteni mint a fényeset.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Heeegany lehet, hogy megnyiratkoztál mostanság? és ezért lötyög a fejeden a sisak?. Sisak választáskor ajánlják ne férjen be a kezed elöl és oldalt sem a sisakba! Én úgy gondolom a gyártónak jobb a matt mert azt nem kell úgy előkészíteni mint a fényeset.
                            Hát, a fejem tetején 5 éve még volt haj. Most már alig. De úgy összességében 5 éve rövidebb volt a hajam.
                            A kezem a réginél sem fér be se elől se oldalt. Annak ellenére sem hogy már sokat tömörödött a szivacsozása.

Komment

Én úgy tanultam a régi versenyzőktől , hogy ne szoritson - viszont ha hirtelen mozdulatot teszel a fejeddel akkor nem mozdulhat el egy mm-t se

Komment

A kettő között. Ha befér, akkor rég rossz.
                                Ha elfordul, rég rossz. Ha kicsit nem szorít, akkor később lötyögni fog. Ha nagyon szorít, akkor idegesítő lesz és annyit nem tágul. Hidegben fel se tudod venni. Boltosokra nem kell hallgatni, ami neked kényelmes, azt vidd. Ha jófej a boltos, akkor menjél vele egy jó nagy kört.
                                Mt blade sisakot még mindig kerüld, nekem már szinte lebomlott a bélése. Ls2 még mindig teszi a dolgát.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X