apacsavo eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
ETZ 250 fék
Collapse
X
-
Akkor most jövő keszin nem állhatok melléd motorosruhában?
- - - Updated - - -
csak az ár érték arány itt jónak tünt ...
- 3 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor most jövő keszin nem állhatok melléd motorosruhában?sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
E két alátét közt van a fogaskerék. Ezek ülnek fel a főtengely vállaira. Gyárilag a belsőből volt különböző vastagság. Ha ilyet nem kapsz, akkor a külsőnek a vállát lehet pár századdal leszedni, és akkor ugye beljebb megy, csökken a kettő közti távolság. Annyit kell leszedni belőle, hogy a fogaskerék 0,05 mm-t tudjon tengely irányban kottyanni. Ez kb. annyit jelent, hogy épp nem szorul, de kézzel már nem, vagy épp csal alig érzed a kottyanást.
- 3 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAnnyira rühellem ezt a színt hogy semmit sem állok meg ilyet a környezetemben
Aztán ha végiggondolom 2db MZ is zöld a háztájiban.
- 7 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFeltéve, ha piros!
Kérdezi az eladó: Milyen színű a gép?
-Fekete
És a ruha?
-az is fekete
És milyen szín van még benne?
-hát, a fényvisszaverő csík meg a shox logó
Oké, akkor keresek feketét
- 6 likes
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...és te már csak egy kávét kértél...akarom mondani feketét...
De az új bukóm matt fekete. A régi fényes volt. A gyártó ugyan az, a modell ugyan az, csak egy egyel újabb. És 2 mérettel kisebb
Pedig a fejem aligha lett kisebb, csak még egy gyártón, sőt egy típuson belül is ennyi jelent a sisakok méretezése...
- 4 likes
Komment
-
De az új bukóm matt fekete.
Tavasszal nekem is kell vennem bukót, az idei idényt egy öreg (18 éves!!!) FM bukóval húztam ki. A szivacs már kiporladt belőle (bele a hajamba ), na meg bizonyosan a műanyag sem úgy viselkedne esésnél... Szóval kell új.
Ennek a tisztításával mindig gondjaim voltak. A legnagyobb óvatosság ellenére is hamar karcos lett.
Vajon a mattnak is vannak nyűgjei, hátulütői?
Komment
-
Haver nemrég vett bicajt, átküldte a képeket amikor még csak nézegette. Az első dolog ez volt amit írtam neki:
-A matt fekete baromi jól néz ki, de a legapróbb kosz is nagyon meglátszik rajta.
Aztán amikor megvette az első dolog volt amit mondott nekem:
-Jó ez a matt szín, csak kár hogy minden kosz nagyon meglátszik rajta.
A bukóra visszatérve:
Élesbe még nem próbáltam. Majd tavasszal.
De úgy általánosságban: a zsíros ujjlenyomatok, szétkent bogarak és egyéb maszatok sokkal feltűnőbbek. De a por viszont sokkal kevésbé látszik a matt felületen mint a fényesen.
Tisztítás ugyan az. Vizes papírtörlővel, esetleg egy kis szappannal lemosod.
Belső tisztításhoz lehet kapni tisztító spray-t. Bár én még sose próbáltam. Az előző sisakom és ez is kivehető béléses amit néha kiveszek és samponos meleg vízben kézzel átmosom. (azért kell sampon mert elvileg az bőrbarátabb, és mivel tökéletesen kimosni úgyse tudod belőle, de abba fogsz izzadni órákon át, így nem árt ha kevésbé bántja a képed)
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHeeegany lehet, hogy megnyiratkoztál mostanság? és ezért lötyög a fejeden a sisak?. Sisak választáskor ajánlják ne férjen be a kezed elöl és oldalt sem a sisakba! Én úgy gondolom a gyártónak jobb a matt mert azt nem kell úgy előkészíteni mint a fényeset.
A kezem a réginél sem fér be se elől se oldalt. Annak ellenére sem hogy már sokat tömörödött a szivacsozása.
Komment
-
A kettő között. Ha befér, akkor rég rossz.
Ha elfordul, rég rossz. Ha kicsit nem szorít, akkor később lötyögni fog. Ha nagyon szorít, akkor idegesítő lesz és annyit nem tágul. Hidegben fel se tudod venni. Boltosokra nem kell hallgatni, ami neked kényelmes, azt vidd. Ha jófej a boltos, akkor menjél vele egy jó nagy kört.
Mt blade sisakot még mindig kerüld, nekem már szinte lebomlott a bélése. Ls2 még mindig teszi a dolgát.
- 4 likes
Komment
Komment