Mivel krómozott küllők voltak, és nincs róluk 100%-ban eltávolítva a króm, így a horganyzás se biztos, hogy jó ötlet.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ TS dobfék
Collapse
X
-
Végre kezd kerék formája lenni. :-)
Mondjuk nem lett tökéletes, mert gép híján kézzel csiszoltam és a felnit küllők között, vagy a fékdobot a hűtőbordák között felcsiszolni elég idegőrlő mutatvány. Viszont sokkal szebb mint volt
Viszont a küllőket meg sem próbáltam letakarítani. 155Ft-ért találtam küllőt+anyát darabját és direkt 74-et rendeltem mert sejtettem, hogy valami nem lesz jó és be is jött a számítás, mert 1 anyával kevesebbet küldtek véletlenül, meg 1 anyában hibás a menet.
- 10 likes
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem akarod felpolírozni?
- 3 likes
Komment
-
gyszerűbb lett volna nekem is előbb homokszóratni
Alut szerintem nem szabad homokkal megszórni rendkívül érdes felületet kap tőle,esetleg egy durván öntött hengerfejet,de utána nagyon koszolódik és tisztíthatatlan!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAlut szerintem nem szabad homokkal megszórni rendkívül érdes felületet kap tőle,esetleg egy durván öntött hengerfejet,de utána nagyon koszolódik és tisztíthatatlan!
- 2 likes
Komment
-
Alut szerintem nem szabad homokkal megszórni rendkívül érdes felületet kap tőle,esetleg egy durván öntött hengerfejet,de utána nagyon koszolódik és tisztíthatatlan!
Komment
-
küldesz valami nagyon rondát
Nem sok homokolást láttam aluból,de azok durvák voltak.Én inkább reszelek,csiszolok és polirozok."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment