Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy pille utánfutót, de nincs meg a lengővillája és a kereke. Nagyon örülnék, ha valaki megengedné akinek van egy, hogy lemérjem a paramétereit, hogy le tudjam gyártani. Előre is köszönöm.
Szia sanyez. Nekem van egy pillém. A hét elején megpróbálom leméretezni és rakok fel képeket is. Nekem az lenne a kérdésem irányodba, hogy megvan-e a teteje? Mert az enyémnek meg teteje nincs és szeretnék gyártani hozzá egyet.
Persze, megvan, ha gondolod szívesen csinálok róla képeket és rajzot ha így jó neked. Előre is köszönöm amit ígértél.
Valaki legyen szíves mérjen nekem egy méretet felfújt állapotban, a Pille kerekének. Köszi!
Utoljára szerkesztve a következő által: sanyez; 2013 márc. 25, 14:23.
Sziasztok! Motorkulihoz keresek apróbb alkatrészeket, elsősorban hátsólápára, prizmára, vonófejre és zárra gondoltam. Aki tud ebben segíteni, jelezze!!! köszönöm
Szia
Indítottam egy oldalkocsi be azonosításában egy új fórumot, ahol akartak is segíteni, de sajnos nem lettem vele előrébb.Ezért kérlek hogy vess rá egy pillantást. A kérdés az lenne hogy van-e esélyem ehhez csónakot találni, vagy vegyek inkább komplett oldalkocsit.
Válaszod előre is köszönöm.
Üdv Fedor Tamás
Köszönöm!
Más!
A helytelen Duna oldalkocsi beállítás miatt rázhatja a kormányt a motor?
Vagy millió más oka is lehet? Mert nekem úgy beszitál néha a kormány, hogy alig tudom megtartani!
Komment