Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Üdv!
Lassan nekikezdek a festésnek, így el kellene döntenem milyen színű is legyen, és milyen festékkel kellen dolgoznom. Mivel a motort is azonos színűre szeretném, ezért kérnék egy kis segítséget RAL színskála ügyben.
Hali, adtak egy olyan tippet hogy az alvázat színtereztessem le mert időtállóbb úgy. Mi erről a véleményetek el fog ütni nagyon a testtől? Vagy egyáltalán jó ötlet ez?
You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Pont az nem látszik, amire kíváncsi voltam. Viszont találtam egy katalógust. Abban picit részletesebben van, ha átböngésztem, jelzem mire lesz szükségem.
és megvettem az alapozót, meg a festéket az oldalkocsihoz. Nem árulok el semmit előre, ha készen lesz, teszek fel képet, és várom a véleményeket.
A napokban állok neki összefüzni a kereket, aztán jöhet a többi. Már az apám által rávarázsolt plussz vasakat leműtöttem, jöhet a festés, persze a vázszámot szabadon hagyva
Komment