Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Duna oldalkocsi felújítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Remek!
    Akkor marad úgy!Köszi!

Komment

Üdv!
      Lassan nekikezdek a festésnek, így el kellene döntenem milyen színű is legyen, és milyen festékkel kellen dolgoznom. Mivel a motort is azonos színűre szeretném, ezért kérnék egy kis segítséget RAL színskála ügyben.

Komment

Komment

Köszi, ezt kerestem. Megtaláltam, amit akartam

Fekete piros, vagy fekete arany között variálok. Az oldalkocsi színmegosztása érdekelne, esetleg milyen színű csík lenne ehhez a megfelelő?

Komment

Hali, adtak egy olyan tippet hogy az alvázat színtereztessem le mert időtállóbb úgy. Mi erről a véleményetek el fog ütni nagyon a testtől? Vagy egyáltalán jó ötlet ez?
            You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

soveny, Aries88 és joker kedvelte ezt.

Komment

Mennyivel egyszerűbb megoldás, de a másik topikban ki lett vesézve, és nem illik szerintem sem nem korhű anyaggal dolgozni

Komment

Van az alkatrészkatalógusban a felfogatásoknál egy-egy bőrszíj, az hova való?
                  You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Szerintem távtartóként, vagyis az OK rúgózásának a végpontjait határolod be vele.

Komment

Komment

A Duna OK alsó két motorhoz való felfogatása hogyan néz ki?

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 júl. 26, 00:06. Oka: második hivatkozás is az elsőre mutatott - javítva

Komment

Pont az nem látszik, amire kíváncsi voltam. Viszont találtam egy katalógust. Abban picit részletesebben van, ha átböngésztem, jelzem mire lesz szükségem.

és megvettem az alapozót, meg a festéket az oldalkocsihoz. Nem árulok el semmit előre, ha készen lesz, teszek fel képet, és várom a véleményeket.

A napokban állok neki összefüzni a kereket, aztán jöhet a többi. Már az apám által rávarázsolt plussz vasakat leműtöttem, jöhet a festés, persze a vázszámot szabadon hagyva

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A jó válasz titka a jó kérdés (= jól kérdezés)
                                Pedig én olyan jól megkérdeztem, hogy milyen lámpa van a fényképen ! ( válaszok száma: 0 )

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X