Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Szóval az OK motorhoz történő alsó két felfogatása(harang alakú) és annak a motorra szerelt gömbbel való összepárosításához való feltehetően a harang belsejéből nálam hiányzó alkatrészekre lennék kíváncsi hogyan néznek ki.
Igen, ezeket a kanalakat keresem. Sejtettem, hogy valami ilyesmi megoldás lesz, de hiába kerestem, semmi ilyesmit nem találtam az OK fellelési helyén, és a garázsban sem, ahol még volt pár elfekvő alkatrész a múltból.
Üdvözlet mindenkinek!
Megakadtam a plexi felszerelésében!
Tudna nekem valaki felrakni olyan képeket amin jól látszik a plexi rögzítése az oldalkocsihoz?
Az oldalán lévő 2 vékony " szélvédőpálcára" gondolok!
Utoljára szerkesztve a következő által: zala; 2012 aug. 01, 11:21.
Oka: A másik kérdés megoldódott
Én most kértem ajánlatot nagyfékdobos pannónia kerékre OK-hot, gumi nélkül:
Rendben , így már érthetőbb.30e
Felni 13e
Küllő 6e
Befűzés,centrírozás 3,5e
Csapágy 2e/2db
Kerékagy csere
Féklap -----
Homokszórás 1e
Polírozás 2e
Távtartó,porvédő,zéger 1e
Fékkulcs (horgany)-------
Fékkilincs (króm)-------
Fékpofa------
Fékpofa rugó-------
Felszabályozás------
Gumiszallag-----
Belső------
Külső------
Gumis-------
Munka (i.b.)1,5e
Ja, Fóti Gyula az illető
Egy szóval sem akarom bántani, sőt, jó dolognak tartom, hogy valaki ilyen összeszedett, felkészült Magyar motorok terén, és tőle szinte bármit be lehet szerezni.
Na szóval így áll most a kerék. Kicsit darabokban, kicsit nem tudom mit kezdjek vele, azért van homokszórás utáni állapotban.
A ráfot vagy krómozni kellene, vagy festeni, mint a motoron van, a küllőkkel, aggyal együtt, vagy mindet krómozni. Ez most a nagy dilemmám, mert szerintem hülyén néz ki, ha az OK kereke polírozott, krómozott, a motor meg a gyári kinézete szerint festett.
Én a motorhoz igazítanám, ha már orosz motor mellé lesz amin szinte minden festve van. Így akkor olcsóbb is lesz jóval meg összhang lesz a színvilágban
Komment