Mondjuk fogalmamsincs az anya megnevezéséröl amiböl érdemes lenne megcsinálni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia hátsó rugóstag
Collapse
X
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 febr. 15, 14:57.t1-rider78 kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
-
t1-rider78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiskolc kicsit kiesik a lehetőségekböl, ilyenre nincs valami vebáruház? Mondjuk fogalmamsincs az anya megnevezéséröl amiböl érdemes lenne megcsinálni.
Vas színesfém Kft. - Termékek
Szerintem a poliamid tökéletes a célra. És ez elég olcsó anyag.t1-rider78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Köszi a segitségeteket! Igy az induláshoz megvan az alap . Akkor már csak egykis agyalás , szakrajz ismeretek felfrisétése nameg egy ügyeskezü esztergájos keresése aki a kivitelezéspen segit . Remélem mire a szezon beindul már tudom tesztelni a telot .Utoljára szerkesztve a következő által: t1-rider78; 2015 febr. 15, 15:59.
Komment
-
Csak előtte irány a csapágybolt és vegyél a tengelyre való szimeringeket hogy legyen mihez csinálni a dugót.
Na meg O gyűrűket a külső részére. (én 2 O gyűrűt raktam rá, bár nem tudom van-e értelme de nem nagy összeg és biztos ami biztos)t1-rider78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Újabb fajta Pannónia hátsó rugóstagokat kellene felújítanom, ezekbe a lengéscsillapító zárófedelébe kellene tennem új filctömítést, szimmeringek és O gyűrűk már megvannak. Itthon nem találtam alkalmas anyagot, és nem tudom hol lehet venni. Aki cserélt már hol lehet hozzá anyagot venni? Apám azt mondja, talpbetétből vágjak mert az is jó, én nem erőltetném, de ha jó...
Pár kép a friss fejleményekről, a csíkozás otthon készült kiragasztással. A blokk kész, ha kerékre tudom állítani felgyorsulhat az épülés.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2016 jún. 13, 22:32.
- 5 likes
Komment
-
Köszönöm a válaszokat, így már el tudok indulni. Kaptam egy fülest Győrben is, végső esetben pedig marad a XXII ker
Viszont:hallgass apádra!
azzal jössz keszibe?OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Helyettesíthető ... de szerintem az alatta lévő karmantyúnak , vagy szimmeringnek (minek nevezzelek ... inkább szimmering mert rugós tömítő gyűrű ...) meg kéne fogni az olajat ... így a filc csak a cseppek felitatására és a szár állandó kenésére szolgál ... én kétajkút használok , bár még nem próbáltam ki azt , hogy a "nemez tömítő és kenő gyűrű" helyére is szimmeringet tegyek !!!
Lehet hogy beválik a gondolatod , ezért tedd meg légyszives ,hogy írsz egy pár sort a végeredményről !
- 2 likes
Komment
-
oldbiker73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése: Hány ccm olajjal kell feltölteni?
(bár mondjuk viszonyítási alapnak jó az érték)
Én szemre töltöttem fel. Aztán érzésre kipróbáltam.oldbiker73 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment