Festve van. Elvileg 2K-s ezüst. Ebből az ezüst biztos, a 2K-s nem. :-) A kipufogókönyökön nem látszik, de a felső harmada kráteresen rozsdás, éppen csak nincs átlyukadva. Időközben - elmúlt három év - ahhoz, hogy ilyen állapotba kerüljön azt a pénzt is elköltöttem ami a műszakiztatásra és átírásra volt eltéve. :-( Hőálló ezüstre még futotta a könyökökre.
Nem a restaurálás, vagy a teljes eredetiség megőrzése volt a cél, használni akarom. Amikor három és fél éve megvettem még chopperré akartam átalakítani, de egy év után meggondoltam magam. Ahhoz képest nem sok átalakítás történt, csak egy kicsit a saját ízlésemhez hangoltam.
A profi azért túlzás, de köszönöm. :-)
Szerintem túl nagy méretben nem engedi a fórum, de szívesen elküldöm őket e-mailben.
Egy kis pöfögés...
Pannonia P12 alapjárat - motoros videó - SportMotor
Nem a restaurálás, vagy a teljes eredetiség megőrzése volt a cél, használni akarom. Amikor három és fél éve megvettem még chopperré akartam átalakítani, de egy év után meggondoltam magam. Ahhoz képest nem sok átalakítás történt, csak egy kicsit a saját ízlésemhez hangoltam.
A profi azért túlzás, de köszönöm. :-)
Szerintem túl nagy méretben nem engedi a fórum, de szívesen elküldöm őket e-mailben.
Egy kis pöfögés...
Pannonia P12 alapjárat - motoros videó - SportMotor
Komment